Information inför matchen mot Timrå

4 november 2020 13:00

Så ser upplägget ut inför söndagens hemmamatch.


Eftersom publikkapaciteten för våra kommande matcher i skrivande stund är satt till 300 personer så har vi delat in alla våra seriekortsinnehavare i tre st grupper (A-B-C). Nu har vi skickat ut mail till alla er som blivit tilldelad grupp A.

Denna grupp har nu möjlighet att boka upp sina platser till söndagens match mot Timrå. Detta system kommer sedan att fortsätta under kommande matcher då grupp B och C också får sina egna matcher.

Vi vill dock påminna om att detta endast är aktuellt så länge publikkapaciteten är satt till minst 300 personer. Vid förändrade eller nya restriktioner så kommer vi att återkomma med ny information.

Så håll utkik i din mailkorg framöver för att se vilken grupp du tillhör och vilka matcher du har möjlighet att boka platser till.

Missa inte informationen som gäller för dig som skall se matchen på plats i arenan! Klicka här för att läsa mer.

Fiktiva biljetter!

Vi kommer självklart att fortsätta att sälja fiktiva biljetter även till kommande matcher. Vi vill även uppmärksamma er som redan valt att köpa fiktiva biljetter genom att lotta ut 10 biljetter till matchen mot Timrå. Ni som har vunnit har alla blivit kontaktade via telefon under dagen.

Så återigen, stort tack till alla som är med och bidrar genom att köpa fiktiva biljetter och stort tack till alla er som valt att stå kvar med era seriekort.

Tillsammans är vi gulsvart!