Bild saknas
Bild saknas
Bild saknas

VÄSTERÅS IK - MER ÄN VÄSTMANLANDS BÄSTA IDROTTSEVENEMANG

Sportsligt är målet så klart en framtid i SHL. Men för att kunna ta steget och komma dit måste klubben växa på flera plan, inte bara på isen. Vi jobbar hårt och ständigt med att utveckla och förfina utbudet av marknadsprodukter som erbjuds er. Allt för att möta Era krav, behov och förhoppningar på oss har vi som mål att kunna ge Er precis det ni önskar; Skräddarsydda och unika partnerlösningar för varje enskilt företag.

NÄTVERK
Navet i alla partnerskap. Vi vill bli en del av Din framgång och ska verka som den givna plattformenför Västerås näringsliv att samlas kring. Stora och breda VIK-verket, friskvårdsgrundande FantasyCamp eller byggbranschens alldeles egna nätverk, Västerås Bygger – vi har platsen för just Dig.

REPRESENTATION
Oavsett storlek på ert sällskap är ABB Arena Nord den perfekta platsen för en härlig kväll. Tillsammans med er skräddarsyr vi just ert event där vi erbjuder både god mat och dryck i kombination med Västmanlands bästa idrottsupplevelse! Restauranghyllan och våra loger har sedan länge varit en viktig mötesplats för företagen i Västerås.

EXPONERING
Rörligt eller fast? TV-synlighet eller Lokalt fokus? Vad än ert önskemål är – så löser vi det. Med en stark och växande publiksiffra och stort intresse framför TV-apparaterna kan vi garantera att ert varumärke kommer att stärkas vid ett samarbete med Västerås IK. Även utanför arenan finns det stora möjligheter att synas tillsammans med oss.

EVENT
Missa inte draget från läktarna som gör att varje hemmamatch är ett fartfyllt event!

Bli en del av kvällen som utställare i arenan eller varför inte skapa ett eget event hos Er där Västerås IK blir en del av dagen. Spelarna är ett starkt dragplåster i länet och vi jobbar gärna nära våra partners för att visa vår stolta samhörighet.

CSR
Som Sveriges största ishockeyförening sett till antalet utövare har vi ett enormt ansvar för nästa generation Västeråsare. Via EGH och samarbetet med Friends jobbar vi nära våra barn och ungdomar med fokus på deras personliga utveckling och friskvård. Vi vill fostra bra människor som spelar ishockey. Bli en del av Ett Gulsvart Hjärta och gör skillnad!

UNGDOM
Med vår storlek på ungdomssidan är lagen och deras verksamhetsplatser en väldigt underskattad yta för exponering. För varumärkesspridning och samtidigt stötta något väldigt viktigt, för alla pengar stannar i ungdomsföreningen, är detta en riktigt fin kombination!

Ladda ner vår nya marknadsfolder!
Bild saknas
Försäljning & marknad

Eriq Christiansson

Försäljningschef

Jens Brandberg

Försäljning & nätverk

Dennis Ericson

Försäljning & nätverk

Hugo Pommer

Försäljning & restaurang