PRESS & ACKREDITERING

Pressvärdar

Om ni har några frågor och funderingar under matcherna så finns pressvärdar på plats i arenan.

Pressackreditering

Senast klockan 12.00 på matchdagen måste ni ha ackrediterat er till [email protected] där ni anger om ni behöver skrivplats/fotoplats

Vid helgmatcher måste ackreditering ske senast klockan 12.00 vardagen innan match.

Entré

Utanför huvudentrén är det skyltat till pressingången där ni sedan anmäler er till pressvärdarna.

Parkering

Pressparkeringen är belägen intill pressingången. Där finns det plats för fyra bilar. Parkerar du där måste du hämta ett tillfälligt parkeringstillstånd från pressvärdarna. Du kan även parkera var du vill på den stora parkeringen framför arenan utan tillstånd.

Pressläktare

Det finns 16 platser på pressläktaren för er som behöver skrivplats. Det finns dessutom sex platser på pressläktaren för fotografer. Det finns även möjlighet att arbeta inne i pressrummet.

Pressrum

Pressrummet är nära ansluten till pressläktaren där det före match och under periodpauser erbjuds fika samt statistikblad i periodpauser.

Internetuppkoppling

I ABB Arena är det både trådbunden och trådlös internetuppkoppling. För tillgång till trådbunden internet krävs det att ni tar med er egen nätverkskabel. För den trådlösa internetuppkopplingen får ni inloggningsuppgifterna från pressvärdarna.

Presskonferens

Sedan ett par år tillbaka hålls inga presskonferenser utan varje media sköter sina egna intervjuer med tränare och spelare. I år är det Cmore som genom sitt avtal med Hockeyallsvenskan har förtur till detta.

Klubbnamn

Västerås IK är klubbens namn och är det som ska användas. Förkortas VIK.

Spelarintervjuer

Efter match är det tillåtet att intervjua spelare i spelargången. Prata med pressvärdarna under match så visar de er hur ni lättast tar er ner.

Pressmaterial/Logotyp

Ladda ner vår logotyp

Övriga frågor

Om ni har några frågor och funderingar under er vistelse i ABB Arena Nord så tveka inte, fråga pressvärdarna eller någon annan från VIK.se. Vi finns alltid på plats minst två timmar innan nedsläpp.

Västerås IK hälsar er varmt välkomna till ABB Arena Nord.


Innan ankomst till arenan besvaras era frågor av:

Jimmy Gerdin
0739425007
[email protected]