Bild saknas
ÅTERVÄXTEN

Västerås IK genomför sedan säsongen 2022/23 modellen "Återväxten" på läktaren i ABB Arena. Det betyder bland annat att du som vuxen målsman har möjlighet att ta med ditt barn/din ungdom (0-17 år) gratis på ishockey. Erbjudandet om återväxtbiljetter för barn och ungdomar gäller på ståplats samt på sittplatssektion H. I sällskap med vuxen målsman.

Hur funkar det?

Vid nyttjande av Återväxtbiljetter krävs sällskap av minst en vuxen per sällskap. Ett sällskap kan bestå av en vuxen och upp till maximalt fyra barn/ungdomar. Det betyder alltså att du som ungdom inte kan komma utan vuxens sällskap och hämta ut biljetter. Inga biljetter kommer delas ut till ungdomsgrupper utan målsmans sällskap. Detta gäller både på ståplats samt sittplatssektion H. Du som målsman/vuxen ska själv befinna dig i arenan och se matchen. Du kan alltså inte komma till biljettluckan, hämta ut fyra ungdomsbiljetter och sedan åka hem. Det betyder att du behöver köpa en vuxen- eller pensionärsbiljett till dig själv, alternativt visa ditt seriekort.

Gruppbokningar (förening, fritidsgårdar mm)

Om du är målsman/ansvarig för en större grupp ungdomar: Exempelvis en fritidsgård som önskar gå på våra matcher, så kan du ansöka om gruppbiljetter genom att maila [email protected]. Det åligger då dig/er att garantera ansvaret över hela gruppen av ungdomar.

Hur gör jag som företag om jag vill stötta projektet Återväxten?

Kontakta företagsmarknad; [email protected]

För mer information

Kontakta [email protected]

PARTNERS TILL ÅTERVÄXTEN