Biljettinformation

Öppettider

Biljettkassan är öppen matchdag 1 ½ timme innan matchstart. 

Tips! Undvik kö och köp din biljett i tid.

Du som kund är ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid plats och pris stämmer överens med din beställning. Köpt biljett återlöses ej och byte mot annan biljett accepteras således inte.

 

E-biljett

Klicka här för att köpa din biljett online!

Vid problem vid köp av biljett på webben kontakta AXS support på telefonnummer 0770-220 120.

Priser

Vi tillämpar rörlig prissättning från match till match vilket innebär att priset på biljetter kan ändras upp eller ner beroende på beläggningen och värderingen av den specifika matchen.

Kicka här för att se aktuella priser

Ungdomsbiljetter

I vår arena är barn och ungdomar just barn fram till dagen de fyller 18 år. Det betyder att de i 17 år och 364 dagar går in på ungdomsbiljetter.

Dessa kostar bara i spannet 49-80 kronor styck. Vi tror inte på en specifik familjeläktare - utan vi vill ge er större valmöjligheter än så. Därför kan du boka ungdomsbiljetter på flera av arenans sektioner, och på så sätt skapa ditt eget familjepaket.

Ungdomsbiljetter kan bokas på: Ståplats samt sittplatsektionerna R, Q, K, I, H, G, F, D.

Klicka här för att köpa biljetter!

 

Superpris för familjer!

Du kan kombinera ungdomsbiljetter med exempelvis vuxenbiljetter från prisspannet 99-120 kronor på sittplatssektionerna G, F, D.

Är barnet/barnen dessutom så små att de kan sitta i knät på en vuxen går de in gratis fram till dagen de fyller sju år. Men då gäller att sitta i knät. Ska ett barn under sju år ha en egen stol gäller ungdomsbiljett.

På ståplats går barnen in gratis fram till dagen de fyller sju år.

Klicka här för att köpa din biljett!

RINKSIDEBAREN

Vår stora satsning i arenarummet till säsongen 2021/22 är renoveringen och ombyggnationen av gamla sektion A.

Den nya sektionen har höjts med cirka en meter, vilket gör att den tidigare begränsade sikten numera är historia. Numera ser du över restauranghyllan.

Sektionen har serveringstillstånd vilket betyder att du kan avnjuta god mat och dryck under spelets gång. Direkt på din plats.

Klicka här för att boka din plats!

Parkering