Scrolla ned och läs vidare
Bild saknas
Biljettinformation

REGELBOK & SÄKERHETSFRÅGOR

Läs vad som gäller vid svensk ishockeys arrangemang här.

HÄR KÖPER DU BILJETTER

Länk till vår biljettshop.

ARENAN ÖPPNAR

90 minuter före nedsläpp.

RESTAURANG OCH RINKSIDEBAREN ÖPPNAR

120 minuter före nedsläpp. Du använder entrén till höger om vändkorsen inne i entréhallen.

BILJETTLUCKAN ÖPPNAR

90 minuter före nedsläpp. Vänligen köp gärna din biljett innan du kommer till arenan för att undvika köer vid biljettluckan. Tänk på biljettluckan som en möjlighet endast för de som inte har möjlighet att handla matchbiljetter via digitala enheter.

BILJETTPRISER

Varierar utifrån önskad plats och sektion i arenan, samt varierar utifrån motstånd, speldag och typ av match. Finns priser för vuxen, pensionär och ungdom (0-17 år).

BARN 0-6 ÅR

Barn 0-6 år går gratis i sällskap av betalande vuxen, vid sittplats ska barnet sitta i vuxens knä och ej uppta en egen stol. Har du ett barn i åldern 0-6 år där du vill att barnet ska ha en egen sittplats ska du köpa en sittplats ungdom.

Den dag ditt barn fyller sju år gäller ungdomsbiljetter.

HKP-/RULLSTOL-/BARNVAGNSPLATSER

Vi har totalt 20 HKP-/Rullstolsplatser. 10 på långsidan och 10 på kortsidan. Dessa säljs som ett paket där även en ledsagarplats ingår. Dessa bokas i vår ordinarie biljettshop under kategorin "HKP".

Dessa platser går även att boka som barnvagnsplatser.

BILJETTER VIA ÅTERVÄXTEN

Möjligheten till biljetter genom projekt Återväxten erbjuds i mån av plats i sällskap av betalande vuxen (seriekort eller matchbiljett) vid biljettluckan på matchdagar. Biljettluckan öppnar 90 minuter före nedsläpp vid respektive match. Gäller i mån av plats på ståplats samt sittplatssektion H.

Återväxtbiljetter går ej att förboka.

Det går ej att hämta ut Återväxtbiljett till ungdom utan att ha betald biljett (seriekort eller matchbiljett) som vuxen. Du som vuxen behöver följa med sällskapet av barn/ungdomar på matchen.

Du kan som vuxen hämta ut maximalt fyra Återväxtbiljetter per match.

Har du som vuxen inte möjlighet att följa med på matchen gäller betald biljett för ungdomar. Vi har ungdomsbiljetter till reducerade ungdomspriser både på sitt- och ståplats. Dessa bokas genom att klicka här.

HEMMASITT

Sittplatssektion R är vigd endast för supportrar till Västerås IK samt allmän publik. Här klär vi oss ej i motståndarens klädsel. Vid felaktig bokning här och motståndarklädsel kommer publikvärdar flytta dig till en annan sittplatssektion.

NOTERA FÖLJANDE KRING RINKSIDEBAREN

— Sektionen är onumrerad. Det betyder att vi har 60 platser där det är först till kvarn att slå sig ned. Inga reservationer för önskade platsval görs.
— Rinksidebaren öppnar två timmar före nedsläpp. Från och med då är det fritt att gå och sätta sig och välja de stolar du och ditt sällskap ska bruka under kvällen.
— Först till kvarn att välja stolar gäller. Det vill säga om du är där till öppning och står först i kön kommer du kunna välja rad och stolar först. Vissa gillar att sitta högst upp, medan andra vill åt platserna allra längst ned där du sitter så nära plexiglaset och isen att du kan ta på det förstnämnda.
— Vilken plats är bäst? Det är helt upp till dig. Alla tycker olika. Men samtliga platser på Rinksidebaren har mycket god sikt över spelet.
— En representant för VIK kommer att guida och visa ditt sällskap till sektionen när ni anländer till restaurangvåningen.
— Entrén till Rinkside sker genom stora entréhallen, sedan vidare upp genom trappen till restaurangen (till höger om vändkorsen). Ha din biljett redo för att scannas när du kommer upp för trappen.
— Mat och dryck ingår inte i biljetten utan beställs på plats genom restaurangägarens app "Rocklunda". Finns att ladda ner där appar finns. Mer info finns också på plats.
— Rinksidebaren är för supportrar till Västerås IK, alternativt neutrala åskådare. På Rinkside klär vi oss i gulsvarta färger eller allmän klädsel. Vi klär oss inte i motståndarlagets färger. Detta meddelas till samtliga i sällskapet av den som står för bokningen.

FRÅGOR?

Maila [email protected]