Uppdaterad publikinformation - det gäller nu

18 januari 2022 16:45

Följande gäller från 2022-01-17.


Från och med den 17 januari har regeringen beslutat om följande publikrestriktioner.

  • Max 500 personer per sektion i arenan.
  • Fortsatt gäller en meters avstånd mellan varje sällskap. Varje sällskap kan vara 1-8 personer.
  • Vaccinationsbevis och legitimation gäller för alla över 18 år.

Beroende på storleken av sällskap betyder det att Västerås IK kan ta in cirka 900-1 000 personer i ABB Arena Nord.

Det betyder att följande gäller för våra hemmamatcher.

SERIEKORTSINNEHAVARE

Med ett publiktak på 500 personer per sektion betyder det att vi tyvärr inte har möjlighet att erbjuda samtliga seriekortsinnehavare en garanterad plats till varje match. Vi kommer via e-post informera er vad som gäller för seriekortsinnehavare.

Är du osäker på om du får mail av oss? Kontakta [email protected]

Seriekortsinnehavare prioriteras alltid först på vårt läktarutrymme och samtliga möjliga platser i ordinarie arenarummet kommer tilldelas seriekortsinnehavare.

INGA MATCHBILJETTER (”LÖSBILJETTER”)

Under nuvarande restriktioner kommer vi inte ha möjlighet att erbjuda några lösbiljetter. Så fort restriktioner lättas eller tas bort kommunicerar vi detta.

För dig som redan köpt lösbiljetter till någon av matcherna framöver kommer vi kontakta dig via e-post med information om vad som gäller. Den typen av kommunikation kommer att ske för en match i taget - då vi inte vet hur många matcher som kommer falla in under nuvarande restriktioner.

Är du en av de som har biljetter som går till återköp och undrar när pengarna kommer? Då ska du kontakta vår biljettleverantör AXS som hanterar alla återbetalningar. AXS når du via sätten specificerade på följande länk: https://support.axs.com/hc/sv/articles/360018283540-Hur-kontaktar-jag-AXS-Sverige-

VACCINATIONSBEVIS GÄLLER FORTSATT

Från och med 1 december gäller vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det betyder att det krävs vaccinationsbevis och legitimation för inträde i ABB Arena Nord. Läs mer om det här: https://www.vik.se/artikel/pkv2akwhm-4a8i1/information-om-vaccinationsbevis