FÖRSTA SKÄRET

I oktober startar vi upp Västerås IK:s populära skridskoskola, Första skäret! Om du är född 2017 eller tidigare, så är det här den perfekta starten för dig som drömmer om att bli hockeyspelare eller bara tycker att det är kul att åka skridskor.

Vi träffas varje helg under vintern och lär oss att åka skridskor genom mycket lek, övningar och att samarbeta på isen. Med på isen finns ledare som varit med tidigare och kan ge barnen en bra start på ett förhoppningsvis livslångt intresse för vår härliga sport. Att testa på kostar inget!

De första fyra helgerna du deltar, så får du testa för att se om det är något för dig utan kostnad. Om du sedan fortsätter, så kommer du att fortsätta i något av våra ungdomslag. (vi delar in oss i lag beroende på vilket år man är född). Det yngsta laget bildas i och med att vi startar upp skridskoskolan och det är barn födda 2017.

Är du född tidigare, så slussar vi dig vidare till rätt lag. Även i år kommer vi att erbjuda flickorna en egen träningsgrupp som komplement till sin ordinarie årskull. 

För att delta krävs en föranmälan. Den gör ni i formuläret nedanför.

Med tanke på rådande omständigheter vill vi ha en så säker miljö som möjligt. Därför kommer vi att dela in barnen i mindre grupper. När du väl anmält dig, så kommer vi att återkomma till dig med en tid då du kan delta i skridskoskolan. Västerås IK följer Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer och policys och vår utbildning bygger på Tre Kronors Hockeyskola.

Varmt välkomna med er anmälan!

 Vill du bli ledare?

Vill du anmäla ditt intresse för att delta som ledare? Skicka ett mail till [email protected]