Lär dig åka skridskor tillsammans med oss
Bild saknas

2021 startade Västerås IK upp den populära skridskoskolan, Första skäret! Om du är född 2018 eller tidigare, så är det här den perfekta starten för dig som drömmer om att bli hockeyspelare eller bara tycker att det är kul att åka skridskor.

Vi träffas på helgerna under vintern och lär oss att åka skridskor genom mycket lek, övningar och att samarbeta på isen. Med på isen finns ledare som varit med tidigare och kan ge barnen en bra start på ett förhoppningsvis livslångt intresse för vår härliga sport. Att testa på kostar inget! Preliminär starttid för skridskoskolan är i början av oktober.

De första fyra helgerna du deltar, så får du testa för att se om det är något för dig utan kostnad. Om du sedan fortsätter, så kommer du att fortsätta i något av våra ungdomslag. (vi delar in oss i lag beroende på vilket år man är född). Det yngsta laget bildas i och med att vi startar upp skridskoskolan och det är barn födda 2018.

Är du född tidigare, så slussar vi dig vidare till rätt lag. Även i år kommer vi att erbjuda flickorna en egen träningsgrupp som komplement till sin ordinarie årskull. För att delta krävs en föranmälan. Den gör ni genom att maila till [email protected]

När du väl anmält dig, så kommer vi att återkomma till dig med en tid då du kan delta i skridskoskolan. Västerås IK följer Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer och policys och vår utbildning bygger på Tre Kronors Hockeyskola.

Varmt välkomna med er anmälan!