ATB förlänger som Guldpartner på 3 år

25 april 2019 12:00

Aros TrygghetsBevakning (ATB) väljer att förlänga sitt avtal som guldpartner till Västerås IK och gör nu detta över 3 år.


ATB väljer att fortsätta som Guldpartner och tecknar nu ett avtal över 3 år med VIK. Ägare och VD:n Lasse Eddebring känner stolthet över att fortsätta samarbetet med Gulsvart.

-Att få finnas med vid varje matcharrangemang och hjälpa till med värdskap och säkerheten i arenan känns viktigt. Vi är stolta över samarbetet med Västerås IK. Att dessutom få synas både på matchställ och via ledskärmarna i arenan har gett oss mycket tillbaka. För oss är det en självklarthet att fortsätta det fina samarbetet med gulsvart, säger ATB:s ägare Lasse Eddebring.

Såhär beskriver ATB själva sin verksamhet: "Vi är ett säkerhetsföretag som ligger i framkant när det gäller bevakningstjänster. Vi anser att väktare skall tillföra nytta och inte bara en kostnad. Våra tjänster är en del av det basutbud vi kan tillhadahålla. Som kund hos oss så sköter vi alla kontakter med polis och andra myndigheter och löser de problem som kan uppstå och vi kommer även med helhetslösningar: eftersom vårt mål är att bli en långvarig partner som tillsammans med er utvecklas framåt. För oss är kunden alltid i fokus så att ni kan rikta in er på er verksamhet. Bra lokal kvalitet behöver inte kosta mer."

Partneravtalet sträcker sig över 3 år.

*På bild fr.v: Lasse Eddebring, ATB & Bernt Thorén, VIK *