Tillsammans gör vi det möjligt!

9 juni 2021 09:00

Idag blev det klart att MPA Måleriproduktion kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.


Henrik Damberg, MPA Måleriproduktion

-Vi på MPA Måleriprodukten tycker det känns väldigt kul att ha möjligheten att kunna växla upp och bli Guldpartner till Västerås IK efter ett tråkigt pandemiår bakom oss. Vi har klarat oss relativ bra genom pandemin hittills jämfört med många andra och då känns det självklart att fortsätta hjälpa de organisationer /föreningar som vi stöttat tidigare och som ger oss ett bra utbyte och profilering. Genom det arbete som Västerås IK gjort de senaste åren som förening och nu kommit med en tydlig målbild om SHL i närtid känns det extra kul att vara en del av den resa TILLSAMMANS.

Jens Brandberg

-MPA Måleriproduktion har varit en viktig partner till VIK i många år. Att de nu väljer att växla upp rejält och bli Guldpartner kommande säsong är väldigt glädjande. Tron på, och viljan att bidra till vår satsning Gulsvart2024 är häftig.

MPA-Koncernen.

MPA Måleriproduktion AB grundades år 1986 och är ett familjeägt bolag med säte i Västerås. Koncernen omsätter ca 250 miljoner kr/år inklusive intressebolag, och sysselsätter ca 200 medarbetare. MPA bedriver verksamhet inom 3 olika affärsområden: Industrimålning, Byggnadsmåleri, Fastighetsförvaltning.

Vi har verksamhet i 8 städer i Sverige på 12 siter från Örnsköldsvik i norr till Vadstena i söder.. Klicka här för att läsa mer om oss.