Intag till HG för pojkar födda 2005

3 maj 2021 10:44

I torsdags samlades för första gången VIK:s J18 säsongen 2021-2022 med en dag med information, fysträning, isträning och samkväm.


Dagen började med ett informationsmöte för alla spelare födda 2005 med sina föräldrar där Patrik Sjöström hälsade alla välkomna och gick igenom hur samverkan mellan skolan och föreningen fungerar och på vilket sätt som vi jobbar med HG/VIK för att få ihop alla delar av livet för en 16-årig kille.

Efter mötet så bytte killarna om och tog en löptur bort till Västerås Arena där vi hade tester för killarna som såg bra ut. När testerna var genomförda så var det dags för lunch i Rocklundaresturangen och efter den så gick vi på is för att känna sig för med tränarna Jakob Mylläri och Jens Eriksson. Efter ett intag av en pastalåda stod ett fyspass på programmet med backträning och löpning med BBros innan en välbehövlig och förtjänt dusch avslutade dagen för hemresor.

Vi är väldigt nöjda med årets intag till NIU, där vi känner att det finns både spelskicklighet, individuella skills, samt ett stort eget driv hos varje individ för att vilja jobba hårt för att nå de högt uppsatta målen varje kille har. Det såg väldigt bra ut både på isen där killarna redan nu börjar hitta varandra och även testresultaten var goda. Nu väntar en tuff sommar med barmark så vi kommer väl förberedda inför hösten säger HG-ansvarige Patrik Sjöström.

Målvakt

Theo Moberg - Väsby IK

Backar

Albin Wiklund Norman - Falu IF

Melker Johansson . Borlänge HF

Jonas Heller - Linköping HC

Elvin Håkansson - Täby HC

Forwards

Herman Wikblom - Falu IF

Gustaf Kangas - Täby HC

Alfons Jentler - Hanhals IF

Adam Larsson - Hanhals IF

Wille Ekman Cederborg - Västerås IK

Hugo Leijon - Västerås IK