Klubbchefen har ordet

14 april 2017 16:00

VI SKA TILLBAKA!


Hej alla VIK vänner!

Trots en seger borta mot Visby med klara 3-0 så är det nu definitivt klart med spel i Hockeyettan nästa säsong. Ursäkta språket men det känns djävligt tungt just nu och jag garanterar er alla att vi ska tillbaka och vi ska upp till den högsta nivån inom Svensk Hockey, SHL!!

Jag tror stenhårt på mig själv och på hela organisationen som ger mig ett stort förtroende varje dag att leda föreningen i rätt riktning. Vi har en stark hockeykultur i Västerås med engagerade partners och supportrar som satsar stora pengar i och lever med VIK Hockey 365 dagar per år.

Vi har en av Hockeysveriges största ungdomsföreningar med massor av talangfulla killar och tjejer, engagerande ledare och föräldrar som ställer upp ideellt år efter år för kärleken till sporten och VIK Hockey. Det är för alla er som jag drivs till att skapa slagkraftiga hockeylag som varje år kan vara med och tävla om SM-medaljer.

En VIKare ger aldrig upp och vi ska tillhöra toppen av svensk ishockey!

Nu börjar resan tillbaka och jag hoppas nu att alla sluter upp och stöttar oss ännu mer under kommande säsonger. Planeringen för nästa säsong är redan i full gång och många förändringar kommer att göras redan från start. Kravbilden på spelare, ledare och tjänstemän kommer att bli tydligare och genomsyra hela föreningens framtidsvision där alla involverade, oavsett sitt engagemang, skall känna en trygghet tillsammans med VIK Hockey.

VIK Hockey har idag ett otroligt starkt varumärke där den viktigaste strategin är att skapa en starkare kultur för fler i samhället, minst spel i HockeyAllsvenskan och en effektiv organisation med en balanserad ekonomi. Vi jobbar hårt för att leva upp till våra värderingar genom att vara ödmjuka, engagerade, skapa delaktighet och leverera en hockey som är viktig på riktigt.

Hos oss är alla välkomna att ta ansvar och jobba hårt för klubbmärket och vara starka kulturbärare som visar vägen till förändringar. Tillsammans ska vi skapa Sveriges stoltaste ishockeyförening, VIK Hockey!

Till sist vill jag önska er alla en trevlig påskhelg så återkommer jag med ny och intressant information så fort jag har samlat styrkorna igen under nästa vecka!

Full fart framåt!

Med vänlig hälsning

Mats Brokvist
Klubbchef