Myrenberg återvänder till LHC
Publicerad: 2019-01-03
Målvakten Jesper Myrenberg återvänder till Linköping HC, något tidigare än planerat. - De har fått en skada på en målvakt i sitt J20-lag, säger VIK:s sportchef Patrik Zetterberg.

När Samuel Ersson reste i väg på JVM värvades Jesper Myrenberg, 18, in från Linköping HC för att backa upp Marcus Dahlbom under mästerskapsperioden. Ett inhopp (Västervik) och en match från start (Södertälje i lördags) har Myrenberg hunnit med. Nu skrivs han tillbaka till LHC.

-Linköping spelar sin första match i J20 SuperElit topp 10 på fredag kväll. De har fått en skada på en annan målvakt i det laget och vill därför ha tillbaka Myrenberg lite tidigare. Grundtanken var att han skulle stanna här över helgen, säger Patrik Zetterberg. -Det är synd förstås, men vi är tacksamma mot Linköping att vi fått möjligheten att ha Jesper hos oss de här veckorna. Jag tror att det har varit utvecklande öven för honom.

Får vi se Jesper Myrenberg i VIK-tröjan något mer framöver? -Vi får se vad som händer. Han har gjort det väldigt bra här.

Jens Brandberg