Vi förlänger våra avtal som Silverpartners!

27 maj 2020 15:00

Nu står det klart att Elektroskandia, PG Brand & Arbetsmiljö, Dina Försäkringar och Expandia väljer att förlänga sina avtal med Västerås IK.


Kommentar från Patrik Wik på Elektroskandia:

”Vårt samarbete med VIK känns jättebra där vi tillsammans hittar bra koncept för att stärka våra kundrelationer, och samtidigt stödja hockeyn i Västerås och deras arbete för samhället.”

Kommentar från Pär Wikhult på PG Brand & Arbetsmiljö:

”Jag stannar kvar som silverpartner för att finnas där för Västerås IK i fortsatta jakten på topplaceringar i Hockeyallsvenskan och inom snar framtid även SHL. Ser det som en självklarhet att även stötta det oerhört VIKtiga arbetet med ”ett gulsvart hjärta” för att göra föreningen ännu starkare och även att låta framtida superstjärnor ha rätt förutsättningar och verktyg inom hockeyn. Ville i ett så tidigt skede som möjligt visa för föreningen att jag är där för dem – lika mycket som de helhjärtat är det genom VIK verket och andra sammanhang.”

Kommentar från Anna Svensson på Dina Försäkringar:

”För oss på Dina Försäkringar är det viktigt att stötta det lokala samhället där vi själva finns och rör oss, och Västerås IKs initiativ Ett Gulsvart Hjärta känns särskilt rätt för oss. Att motverka kränkningar och mobbing och att arbeta för inkludering och mångfald är en hjärtefråga för oss. Därför är vi väldigt glada att vi har möjligheten att fortsatt vara en partner till Västerås IK.”

Kommentar från Jonas Wallstedt på Expandia:

”Utifrån rådande situation i världen är det viktigt att näringslivet tar ett samhällsansvar och stöttar idrotten så långt det är möjligt. Därför känns det självklart för Expandia att förlänga vårt partnerskap med VIK på resan att fortsätta engagera och utveckla bredd och elit. Idrottens sociala betydelse för människans välbefinnande gör sig inte minst påmind i svåra samhällssituationer. Hoppas verkligen att många fler ser det och anstränger sig för att stötta idrotten…”

Kommentar från Eriq Christiansson på Västerås IK:

"Trots de utmanande tiderna som vi befinner oss i så är det oerhört skönt och betydelsefullt att fler företag som väljer att fortsätta att stötta Västerås IK."