Information om ispremiären 2017/18

2 augusti 2017 21:15

Nu på söndag den 6/8 så bjuder VIK Hockey in till ispremiär för säsongen 2017/18. Dagen börjar klockan 13.30 med aktiviteter bakom stora sittplatsläktaren, där ges det bland annat möjlighet att få autografer och mingla med årets trupp. Spelarna kommer sedan byta om och påbörja en isträning klockan 15.00.


Nytt för säsongen 2017/18 är att VIK Hockey inte väljer att ha en ispremiär av stuket "skills competition". Istället kommer det att vara ett mer ordinarie träningspass på isen. Under träningen finns Kevin Johansson från VLT rinkside för att ställa frågor till tränare och spelare, det för att ge publiken en bättre inblick i de olika momenten under träningspasset.

Under dagen så kommer kommer det finnas möjlighet att köpa förtäring i kioskerna som finns i anslutning till aktivitetsområdet. Det kommer även att finnas en grill utanför arenan i riktning mot Mimerhallen där möjlighet finns att köpa hamburgare.

Det går också att köpa säsongskort till ståplats för kampanjpris. Priset är 1400kr och då ingår även medlemskap i VIK Support. VIK Support finns också på plats och säljer medlemskap separat. Det kommer även finnas 50/50-lotter att köpa. Souvenirshopen bakom stora läktaren har även den öppet.

Schema för dagen:

13.30 - 14.15 Möjlighet att bekanta sig med årets spelartrupp genom mingel och autografskrivning, det kommer även göras intervjuer med några av spelarna uppe på scenen.

14.15 - 14.45 Intervjuer och möjlighet till autografskrivning med NHL-spelarna Mikael Backlund och Dennis Rasmussen.

14.45 Intervju med VIK Supports ordförande Jimmie Andersson och vice ordförande Kim Lannebris.

15.00 Presentation av årets spelartrupp på isen.

15.00-16.00 Isträning med årets A-lagstrupp, kryddat med Mikael Backlund och Dennis Rasmussen. Under passet sker intervjuer rinkside från VLTs Kevin Johansson.

Under första ispasset är det fri entré för samtliga.