Information om utökad publikkapacitet

29 oktober 2020 14:00

Så påverkas kommande matcher i ABB Arena.


Regeringen har beslutat att höja publikgränsen för sittande publik från 50 till 300 personer med start från och med den 1 november. Vi har fortfarande en stor respekt för att vi är mitt uppe i en pågående pandemi. Dock står vi väl rustade och anser att vi kan genomföra ett säkert arrangemang för 300 sittande personer på våra läktare i ABB Arena.

Detta innebär att alla som har köpt ett seriekort kommer att ha möjligheten att gå på cirka var tredje match tills vidare. Vi kommer alltså inte att sälja några lösbiljetter till matcherna.

Vill man inte ha kvar sitt seriekort så ska ni säga upp det senast den 3 november. Efter detta datum så kommer det inte finnas någon möjlighet att säga upp sitt kort vid ett senare tillfälle. Är du privatperson och vill säga upp kortet loggar du in på mina sidor (klicka här) och använder återköpsfunktionen. Är du företagskund kontaktar du din säljare hos oss.

Fördelningen av matcher kommer ej att ske genom utlottning. Vi kommer istället att dela upp alla seriekortsinnehavare i grupper som sedan tilldelas matcher.

Vi håller just nu på att slutföra detta arbete ihop med vår biljettleverantör AXS. När alla praktiska detaljer är på plats så kommer vi att återkommer med mer information.

Vi hoppas att ni har överseende med detta och att vi just nu gör allt för att våra trogna supportrar och partners ska få se så många matcher som möjligt på plats i ABB Arena.