Tillsammans gör vi det möjligt!

26 maj 2021 09:00

Idag blev det klart att Bad & Värme kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.


Stefan Berglund, Bad & Värme

-Vi är väldigt glada över att vår utmaning har lyckats där över 30 företag har höjt sitt engagemang till VIK med över 30 %. Vad hade hänt om vi sagt 100? Nu ska vi på Bad & Värme hålla vårt ord och ökar på vårt partnerskap till VIK med över 50 %. Detta innebär att vi blir vi ny Guldpartner till klubben. Vi vill vara med på den här satsningen för att staden behöver ett elitlag i ishockey. Det är samhällsekonomiskt bra för Västerås med ett lag på SHL-nivå. Sedan kan jag personligen tycka att varför ska Örebro vara bättre än Västerås? Nu är det dags att vi tillsammans gör något åt det.

Jens Brandberg

-En väldigt positiv nyhet för klubben såklart. Bad & Värme visar verkligen att de tror på satsningen Gulsvart2024 när de ökar sitt partnerskap till VIK med så här mycket.

Bad & Värme - Gör livet en gnutta enklare.

Livet kommer alltid vara komplicerat. Men VVS går att göra enkelt. Hos oss får du ett fast pris på det mesta, du vet precis när det blir klart, och det är bara proffs som gör jobbet. Känner du hur livet trots allt blev en gnutta enklare?. Klicka här för att läsa mer om oss.