Familjefest 23/2 15:15

18 februari 2019 14:00

Lördagen den 23 feb kl.15:15 väntar en efterlängtad hemmamatch. VIK får besök av BIK Karlskoga & matchdagen kommer innehålla många roliga aktiviteter.


FAMILJEFEST

Efter många bortamatcher på spelschemat är det nu äntligen dags för hemmamatch. Här nedan kommer viktig information inför lördagens familjefest.

Barn upp till 15 år går gratis

För barn upp till 15 år går man gratis på lördagens match tillsammans med vuxen. Erbjudandet gäller endast på ståplats och då vuxen köpt egen ståplatsbiljett i biljettluckan innan match. Där hämtar man också ut en "fribiljett" till sitt barn i samband med att man köper sin egen vuxenbiljett.

Erbjudandet gäller alltså bara ståplats och vid köp av biljett på plats i biljettluckorna (öppnar 13:45).

Aktiviteter under matchdag:

-Extra många vinster i 50/50-lotteriet

På lördag kommer man ha flera chanser att gå hem med fina vinster från vårt 50/50 lotteri. Håll utkik i sociala medier under veckan för mer info om vilka priser som presenteras.

-Stor manifestation och insamling till cancerforskning

Under lördagen kommer vi att göra en stor insamling till förmån för cancerforskning. Dagen till ära har vi många fina gäster på besök i hallen. Var med och ge en gåva, mer information om hur du kan vara med kommer finnas i programblad och på storbildsskärmen.

-Teddy Bear Toss

På lördag får du också en chans att vara med och bidra genom att skänka en nallebjörn till barnsjukhuset. Detta kommer att ske under periodpaus 2 och direkt vid slutsignalen av period 2 pär det dags att kasta in sin nalle på isen. Om man inte har en nalle hemma som man vill skänka går det att köpa en nalle i VIK-shoppen på plats.

Lägg gärna nallen i en liten plastpåse innan ni kastar ut nallen på isen så underlättar det arbetet.

-SUPPORTERBAREN

VIK SUPPORT har som vanligt öppet supporterbaren, på lördag kommer det dessutom att vara trubadur på plats. Man har dessutom utlovat en nyinredd vägg med mycket VIK-kultur. För dig med medlemsskap i VIK Support är det ett måste att besöka baren på lördag.

INNAN MATCHEN

-MASKOTAR MED GODIS -PS4 MED NHL 19 -ERBJUDANDE & TÄVLINGAR -UTSTÄLLARE PÅ PLATS

EFTER MATCH

-MÖT SPELARNA -AUTOGRAFSIGNERING -ERBJUDANDE I SHOPPEN