Avorum Fastigheter utökar sitt partnerskap med VIK

12 september 2019 12:30

Avorum Fastigheter har genom åren varit partner till Västerås IK. Nu väljer Avorum att utöka sitt partnerskap och även stötta CSR-projektet Ett Gulsvart Hjärta.

-Ett Gulsvart Hjärta är en bra satsning för samhället som vi vill vara med och stötta, säger Magnus Jonsson, Avorum Fastigheter.


För VIK ska social hållbarhet vara högt prioriterat framöver. CSR-projektet Ett Gulsvart Hjärta ska jobba för gemenskap, genom två olika fokusområden.

• VIK vill få bort machokultur, mobbning, diskriminering och kränkning från föreningen och samhället.

• VIK vill också jobba för att vår klubb ska spegla samhället bättre. Fler tjejer, fler med utländsk bakgrund. I våra lag och på läktaren.

Nu väljer Avorum Fastigheter, som har varit partner till Västerås IK i många år, att växla upp och utöka sitt partnerskap, tack vare satsningen på Ett Gulsvart Hjärta.

-Vi fick en mycket positiv respons från Avorum Fastigheter när vi berättade om våra planer för Ett Gulsvart Hjärta. Jättekul att de nu utökar sitt partnerskap med föreningen och stöttar vårt arbete, säger Jens Brandberg, ansvarig för Ett Gulsvart Hjärta.

Magnus Jonsson, Avorum Fastigheter:

-Vi har varit med och stöttat olika samhällssatsningar genom åren. När VIK nu tar steget och börjar jobba med social hållbarhet och ett projekt vi tror på, Ett Gulsvart Hjärta, så kändes det självklart för oss att utöka vårt partnerskap med klubben.