Officiell ispremär lördag 7 augusti

23 juni 2021 06:16

Snart startar säsongen 2021/22!


Nedräkningen till kommande säsong fortsätter. I dag är det bara 45 dagar kvar till det traditionella startskottet – den årliga ispremiären.

Allt är tyvärr fortfarande inte helt som vanligt. I skrivande stund kan vi inte planera för ett event helt utan publikrestriktioner. Vi har däremot valt att fortsätta utifrån devisen att vi gör det bästa av de förutsättningar som ges.

Därför kommer vi att arrangera ispremiären – och välkomna så många av er som vi har tillåtelse att göra utifrån de restriktioner som gäller den 7 augusti.

I dagsläget planerar vi därför att lotta ut samtliga platser till våra seriekortsinnehavare. Har du fortfarande inte tecknat ditt seriekort behöver du göra det innan den 2 augusti för att delta i utlottningen.

I dagsläget utgår vi från att kunna ta emot 300 personer på läktaren och ytterligare ett hundratal i våra restaurangmiljöer. Samtliga platser kommer i första hand att lottas ut till seriekortsinnehavare, även de i restaurangen.

Anmälningsproceduren kommer att ske från måndagen den 2 augusti när kontoret är tillbaka efter sommarledigheten. Vi ber att få återkomma med de praktiska detaljerna kring anmälningarna. Vi vill följa smittoläget och se var vi befinner oss i augusti innan vi startar processen.

Här och nu vill vi bara meddela: Spara datumet, lördag 7 augusti klockan 15-16.

Restaurangbistron med konceptet ”Beer Garden” kommer hålla öppet från klockan 13-22, du som ser ispremiären och vill fortsätta lördagen i Rocklundamiljö har med andra ord lysande förutsättningar för just det.

Klicka här för att teckna seriekort: https://vik.ebiljett.nu/Tickets/Choose/14?S=1

Vi ses i augusti!

Officiella ispremiären

Datum: Lördag 7 augusti

Tid: 15-16

Restaurangmiljöerna är öppna: 13-22

Platstilldelning: Lottas i första hand ut till seriekortsinnehavare, eventuella överblivna platser går ut till allmänheten.

Antal platser i nuvarande planeringsfas: 300 personer på ordinarie läktare, cirka 100 i restaurangmiljöer.