Västerås IK söker säljare

6 december 2021 14:00

Nu behöver vi förstärka vår försäljningsavdelning med ytterligare en tjänst.


Eriq Christiansson, försäljningschef

-Vi känner att vi behöver, och kan, växa av två anledningar; Dels för att vårda de partners och åtaganden vi redan har idag, men även för att Västerås och Västmanland har mer att ge. Näringslivet svarade upp på ett imponerande sätt inför denna säsong när vi kom ut med vår satsning Gulsvart2024 men nu vill vi verkligen bli hela länets lag. Med en stärkt organisation så kan vi bearbeta en större del nya partners och på så sätt bli en ännu starkare klubb med större närvaro i hela länet.

Information om tjänsten:

VIK Västerås AB ansvarar för företagsförsäljningen till Västerås Ishockeyklubb.Vi söker nu en kreativ säljare som är utåtriktad, social och som förstår vikten av långsiktiga relationer. Har du erfarenhet av business to businessförsäljning är det ett plus, men vi värdesätter dina personliga egenskaper främst.

I rollen som säljare hos oss kommer du att ha ett helhetsansvar över din egen kundstock, där ett stort ansvar även vilar på att du löpande bidrar med en stor nykundsbearbetning. Tillsammans med kunderna ska du utveckla samarbeten med både nya och befintliga partners där du kommer att arbeta med att kreativt och lyhört komponera och teckna partneravtal med företag.

Västerås IK har ett brett utbud av produkter, bland annat; exponering, nätverk och restaurangpaket, där ishockeyn hela tiden är i centrum.

I arbetet ingår även att vara en del av matcharrangemanget på Västerås IKs samtliga hemmamatcher då vi skapar Västmanlands starkaste återkommande event. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en häftig organisation med ett starkt varumärke och gemenskap. Du kommer att vara en viktig pusselbit på vår resa till SHL, där arbetet är otroligt varierande och inspirerande.

Västerås IK har kollektivavtal. Lönen är en kombination av en bra grundlön med möjlighet till bonus. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vid frågor rörande tjänsten kontaktar du vår försäljningschef Eriq Christiansson, [email protected] eller 073-942 50 00. Skicka in din ansökan snarast då urvalet kommer att ske löpande, men senast 31 december.

Tjänsten är på heltid och vi värdesätter jämställdhet och ser gärna kvinnliga ansökningar. Ansökningarna mejlas till [email protected]

Vi ser framemot just Din ansökan - Tillsammans är vi gulsvart!