Nyhet: Studio VIK

24 mars 2020 15:00

Saknar du redan hockey och Gulsvart? På fredag är det premiär för "Studio VIK", där du varje vecka kan följa klubbens jobb inför nästa säsong.


Hockeysäsongen fick ett abrupt slut när Covid-19 slog mot världen. Suget efter sport i allmänhet och hockey i synnerhet är stort bland alla gulsvarta. Förhoppningsvis kan Studio VIK lindra något.

Med start denna vecka kommer vi varje fredag under våren att släppa ett nytt avsnitt av Studio VIK, där tanken är att alla som brinner för Gulsvart ska få inside i hur arbetet inför nästa säsong går.

Fokus kommer vara på sporten, där sportchef Patrik Zetterberg och "Silly friday" kommer att vara ett stående inslag. Vi kommer också att rapportera om övriga nyheter, både från VIK och Hockey-Sverige, varje vecka. Dessa stående inslag kommer sedan att mixas med olika teman från vecka till vecka. Arenafrågan, marknad, juniorsidan, VIK-dam, Ungdom och andra saker som händer inom klubben.

-Studio VIK är ytterligare ett steg i att stärka vår egen kommunikation och att fortsätta jobba med öppenhet. Det känns extra bra att komma i gång med det nu när säsongen blev kortare än vi tänkt och det är långt till nästa. Något att se fram emot en gång i veckan för alla VIK-supportrar där ute. Vi hoppas och tror att Studio VIK blir uppskattat, säger Jens Brandberg, kommunikationsansvarig i VIK.

I premiäravsnittet på fredag låter vi sportchefen få allt utrymme. Zäta kommer att ge er en nulägesrapport. Vad gör han nu? Hur påverkas han av Covid-19 i sitt jobb med nästa års trupp? Hur ser spelarmarknaden ut? Blir det något värvningsstopp? Och är han verkligen Hockeyallsvenskans trevligaste sportchef?

Det och mycket mer kan ni se fram emot på fredag. Studio VIK produceras av Jimmy Gerdin och släpps alltså 15.00 varje fredag. Ni som har frågor till Patrik Zetterberg, skriv ner och maila till [email protected]