Familjedagen lör 22 feb

21 februari 2020 16:00

Lördagen den 22 feb kl.18:00 är det stor familjedag i samband med VIK-Almtuna matchen i ABB Arena Nord. Bjud med dig hela familjen och kom!


Nu på lördag blir det stor familjedag i ABB Arena. Här kommer all viktig information inför matchen!

BILJETTERBJUDANDE FÖR HELA FAMILJEN

Nu på lördag kan du ta del av ett bra ståplatserbjudande till matchen. På en vuxenbiljett (ståplats) har du dessutom möjlighet att ta med dig upp till 5 st barn (upp till 12 år).

Erbjudandet gäller enbart på plats i arenan och hämtas ut i biljettluckorna som öppnar kl.16:30 utanför arenan.

Pris för 1 vuxenbiljett på ståplats: 120 kr

SKRIDSKO-DISCO INNAN MATCHEN

Innan matchen erbjuds skridsko-disco på isen inne i ABB Arena Nord. Istid för skridsko-discot är 16:00-16:45. Det innebär att barn i åldrarna 6-12 år har möjlighet att åka skridskor (utan klubba, puck och boll) inne på isen. Det kommer spelas musik och arrangeras lite tävlingar på plats. Dans, bus och skoj ute på isen för alla barnen.

Alla deltagare får en korv och festis efter ombyte och innan matchen. Därefter sitter man på sittplats tillsammans med förälder på sittplatsläktaren.

Ombyte kommer att ske inne i Mimerhallen. Det är även här uppsamling sker innan skridsko-discot, vid entrén utanför Mimerhallen. Här delas biljetter ut och betalning sker. Där går också att lämna sina saker under matchen för att sedan kunna hämta ut det igen vid matchens slut.

Biljetten gäller för 1 förälder + 1 barn (inkl. korv & festis för barn samt kaffe & bulle för vuxen)

Pris för skridsko-discopaket: 100 kr (1 vuxen & 1 barn)

Begränsat antal platser, erbjudandet gäller endast i mån av plats. Mer info & anmälan sker via [email protected]

TACOBUFFÉ

I restaurangen (bistron på entréplan) har ni möjlighet att köpa tacobuffé innan matchen. Ingen bokning krävs, först till kvarn gäller!

Buffén öppnar kl.16:00

Pris: 85 kr/pers

TEDDY BEAR TOSS

Under flera år har klubben arrangerat satsningen som gått under namnet "Teddy Bear Toss". Det innebär att vi uppmanar alla besökare att ta med sig en eller flera nallar till arenan som man sedan kan vara med och skänka till barnavdelningen på Västerås Sjukhus.

Man kan även handla en VIK-nalle i VIKSHOPEN innan matchen.

Vid andra periodens slut kastas sedan nallarna in på isen när tutan ljuder i arenan. Se gärna till att lägga din nalle i en genomskinlig plastpåse inna nu kastar ner den på isen. Alla nallar samlas in och kommer sedan att överlämnas till sjukhuset i Västerås.

Mer information och instruktion hur allt kommer att ske ges i arenan under match!

EVENTS I ARENAN

Innan matchen och i periodpauserna finns VIK Ungdom på plats för tävlingar och inbjudningar till hockeyskola.

Du hittar dem bakom stora sittplatsläktaren!

PRISUTDELNING INNAN NEDSLÄPP

Innan nedsläpp kommer det att delas ut ett pris från Ett Gulsvart Hjärta till ett av VIK Ungdoms lag. Detta som en årlig uppmuntran och bekräftelse på det goda arbete som sker i föreningens olika ungdomslag.

AUTOGRAFSKRIVNING EFTER MATCHEN Direkt efter matchen finns möjlighet att möta spelarna för att få autografer samt att få ta kort med favoritspelarna.

Detta kommer äga rum nere vid isen, vid VIKs avbytarbås. Mer information om detta kommer att ges under matchen på lördag!

Vanliga A4-papper kommer att delas ut gratis på plats för den som vill samla sina autografer. Varje spelare kommer ha en egen penna och är redo att skriva autografer.

Innan match kan du köpa spelarkort och lagfoton i VIKSHOPEN. Vid båset går också att köpa lagfoton för att samla autografer (betalning sker endast med swish).

ERBJUDANDEN I VIKSHOPEN

Ta en titt i VIKSHOPEN innan matchen. Där hittar du fina erbjudanden för unga som äldre, kanske hittar du en ny halsduk, mössa eller varför inte årets matchtröja att samla lagets autografer på?!

Varmt välkommen på familjedag nu på lördag 22 feb 2020 kl.18:00!