Anthon Eriksson förlänger med Västerås IK

28 mars 2019 16:00

Den omtyckta och populära forwarden Anthon Eriksson förlänger ytterligare 1 år med Västerås IK över säsongen 19/20.


En spelare som verkligen tagit flera viktiga kliv uder fjolårets säsong var forwarden Anthon Eriksson. Med sina 9 mål under grundserien och 3 under slutspelet bidrog han ofta genom att göra de avgörande målen i viktiga skeenden i matcherna. Nu förlänger Västerås IK ytterligare 1 år med forwarden.

-Vi är jätteglada över att vi får fortsätta se Anthon i Gulsvart, han har utvecklats mycket under årets säsong, säger sportchef Patrik Zetterberg.

-Anthons utveckling från årskiftet och framåt är fantastisk. Han har hittat sitt spel ännu mer och orkar spela det spelat i större delar av matcherna. Det är ju framför allt genom hans fysiska och intensiva spel som vi fått se hans styrkor, säger Zetterberg.

Patrik fortsätter: -Samtidigt så tror vi att det finns ännu mer att få ut av Anthon. Känns bra att han nu får gå in i sommarträningen och förbereda sig inför en ny säsong hos oss. -Värdet av att ha en sån karaktär som Anthon är också avgörande. Han bidrar bra i laget och är oerhört uppskattad av både våra supportrar och partners.

Kontraktet sträcker sig över 1 år, säsongen 19/20.