Swedbank ökar sitt partnerskap till Ett Gulsvart Hjärta

24 juni 2021 09:00

Idag blev det klart att Swedbank kliver upp en nivå och utökar sitt partnerskap till föreningens CSR-projekt, Ett Gulsvart Hjärta.


Olle Andersson, Swedbank

-Vi är glada och stolta över att vi kan vara med och bidra till att föreningen kan fortsätta att utveckla initiativet Ett Gulsvart Hjärta. Målsättningen för Ett Gulsvart Hjärta ligger i linje med de grundvärderingar som Swedbank delar. Genom samarbetet med Friends skapas också goda möjligheter att arbeta mot förekomsten av mobbing och annan oönskad särbehandling. Ett Gulsvart Hjärta bidrar till att forma föreningens VIK-are till människor med goda värderingar. Genom våra föreläsningar i ekonomi, för VIKs barn och unga, får vi dessutom vara med och inspirera till en sund och hållbar ekonomi. Vi vill stötta det lokala föreningslivet och vara med och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle ur alla aspekter.

Jens Brandberg, Västerås IK

-Swedbank har visat ett stort engagemang kring vårt arbete med Ett Gulsvart Hjärta sedan starten för drygt två år sedan. Vi är väldigt glada över att Swedbank tror på den satsningen, och att de nu växlar upp sitt partnerskap inför kommande säsong.