Casper Nässén klar för VIK:s juniorer

1 december 2021 16:39

Casper ansluter från Växjö Lakers juniorverksamhet.


Casper som urspringligen kommer från Norrtälje där han tog sina första skridskoskär i Contigahallen. När Casper var 14 år debuterade han för första gången i seniorsammanhang för Norrtälje IK i Division 3 där han svarade för 7 poäng på 9 matcher.

Säsongen efter flyttade han in till Stockholm och representerade SDE (Stocksund, Danderyd och Enebyberg) där han spelade för deras U16 och svarade för 36 poäng på 19 matcher där han dessutom även spelade med J18 10 gånger och pillande in 7 poäng och 33 minuter på botbänken. TV-pucken spelade han för Uppland där han som kapten gjorde ett gott dagsverke.

Till hockeygymnasiet så for den 192 centimeter och 88 kilo tunga forwarden ner till Småland och Växjö Lakers där han under tiden har spelat 26 matcher och svarat för 21 poäng i både deras J18 och J20.

Junioransvarige Pär Hellenberg kommenterar: i Casper så får vi in en högerfattad powerforward som med sin storlek, skridskoåkning och offervilja ha en bra grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna utveckla individen och hockeyspelaren till något riktigt bra.

Casper kommer att spela med nummer 13 på ryggen.

Vi hälsar Casper varmt välkommen till Västerås och Västerås IK!