Premiär för ny medlemskommunikation
Publicerad: 2021-04-29
Kontorschefen Sara Agel och sportchefen Patrik Zetterberg börjar skriva månadsbrev.

Jag vill bli medlem - hur gör jag?

Klicka på följande länk https://vik.ebiljett.nu/Products/Category/29 och välj den nivå du vill bli medlem på. För att erhålla fler medlemsvärden än rösträtten till årsmötet behöver du välja nivå Gulsvart eller Gulsvart 2024.

Texten

Nya medlemsformen Gulsvart har tagits emot väl. VIK-are över hela Sverige har hört av sig och tecknat medlemskap för säsongen 2021/22 – vilket efter bara två veckor resulterat i ett nytt klubbrekord för medlemsintäkter över en säsong.

Huvudvärdet i medlemskapet är utöver föreningsdemokratin att stärka föreningens ekonomi och sportsliga slagkraft.

Men i gengäld kommer organisationen också arbeta för att ta våra medlemmar närmre föreningen. Ett stort innehåll i det är de nya medlemsbreven som börjar skickas ut med start fredag 30 april klockan 11.00.

Två nyckelpersoner i organisation kommer varje månad dela med sig av sitt perspektiv från insidan av Västerås IK i form av ett månadsbrev som förmedlas via e-post. Det handlar om den operativa organisationens högst ansvariga, Sara Agel, och sportchefen för herrverksamheten Patrik Zetterberg.

Medlemsförmånerna med exempelvis månadsbreven ingår på nivå Gulsvart och Gulsvart2024. Är du medlem på nivå Bas innebär det att du har rösträtt till föreningens årsmöte – men för att ta del av övriga medlemsvärden behöver du uppgradera medlemskapet till en av de två högre nivåerna.

Information om hur du gör det hittar du längst ned i den här texten.

Först ut med sitt brev är Sara Agel – som ser fram emot den nya dialogen med medlemmarna.

Hur ser du på att kommunicera med våra medlemmar i den här formen?

—Jag tycker att det ska bli häftigt och ärofyllt att ha den här kommunikationen med medlemmarna och jag hoppas att det kommer bli uppskattat. Jag hoppas även att det verkligen blir en dialog, att medlemmar hör av sig med frågor och funderingar så ska jag försöka besvara dem i breven.

Vad kan medlemmarna förvänta sig av dig i dina texter?

— Jag kommer att ge dem på en inblick i den dagliga verksamheten i VIK som ingen tidigare tagit del av. Jag kommer även försöka bjuda på mig själv och berätta mina personliga tankar kring Västerås IK både ur det sportsliga perspektivet och verksamheten i övrigt.

Utdrag ur Agels premiärbrev fredag 30/4

Jag minns när jag dagen efter att vi hade slagit Mora hemma med 5-1 fick ett mail av vår ordförande Pär Södergren att det fanns ett önskemål från styrelsen om att starta projektet ”handlingsplan SHL”. Då kände jag bara äntligen! Ödmjuk som han är så poängterade han att han inte fått hybris.

Nu har klubben nått den punkten där det är det naturliga steget att ta, att sikta framåt…

Hela brevet kommuniceras till medlemmar på nivå Gulsvart och Gulsvart2024 via mail under fredagen.

FAKTA: Jag har inte tecknat medlemskap för säsongen 2021/22 ännu och vill bli medlem - hur gör jag?

Klicka på följande länk https://vik.ebiljett.nu/Products/Category/29 och välj den nivå du vill bli medlem på. För att erhålla fler medlemsvärden än rösträtten till årsmötet behöver du välja nivå Gulsvart eller Gulsvart 2024.

FAKTA: Så uppgraderar du ditt medlemskap från bas till Gulsvart eller Gulsvart2024

Om du tecknat redan Bas för medlemskapsåret 2021/22 uppgraderar du på följande sätt.

Notera att uppgraderingsmöjligheten endast gäller för dig som redan tecknat Bas för säsongen 21/22. Du som tecknade medlemskap eller "VIP-kort" för säsongen 20/21 har det medlemskapet fram till 2021-04-30, sedan går det ut och du behöver teckna ett nytt för verksamhetsåret 2021/22.

Bas till Gulsvart – icke seriekortsinnehavare

Betalar mellanskillnaden på 800 kronor från bas (400 kr) till Gulsvart (1200 kr) via swishnummer 123 237 51 60 eller bankgironummer 5558-7786.

Bas till Gulsvart – seriekortsinnehavare

Betalar mellanskillnaden på 350 kronor från bas (400 kr) till Gulsvart lojalitetspris seriekortsinnehavare (750 kr) via swishnummer 123 237 51 60 eller bankgironummer 5558-7786. Märk inbetalningen ”uppgradering medlem”.

Bas till Gulsvart2024

Betalar mellanskillnaden på 1624 kronor från bas (400 kr) till Gulsvart2024 (2024 kr) via swishnummer 123 237 51 60 eller bankgironummer 5558-7786. Märk inbetalningen ”uppgradering medlem”.

FAKTA: Det ingår i medlemskapen på de olika nivåerna

{!A}

Privatmarknadsansvarig Kevin Johansson