Information inför lördagens match

7 november 2019 15:00

På lördag 15.15 tar vi emot BIK Karlskoga i en härlig toppmatch i Hockeyallsvenskan. Inför matchen har vi viktig information till alla åskådare, för att underlätta ert besök i ABB Arena Nord.


Svenska ishockeyförbundet har en regel som säger att vi som arrangörsklubb vid vissa hemmamatcher måste göra en visitation av samtliga åskådare. På lördag är det vår första match för säsongen där det ska göras. Visitationen kommer att ske direkt utanför entrén till ABB Arena Nord. VIK har laddat upp med extra mycket publikvärdar för att det hela ska genomföras så snabbt och smidigt som möjligt, och ni ska kunna ta er vidare in i arenan. Ett bra tips är att inte ta med er väskor till matchen, då dessa kommer att behöva genomsökas under visitationen.

En annan information är att det under lördagen pågår en bandycup på Rocklunda-området. Tips: kom i tid för att hitta en parkering så nära som möjligt, åk gärna kollektivt om det går eller samåk med varandra.

Vi ser fram emot en härlig publikfest och toppmatch på lördag. Varmt välkomna till ABB Arena Nord och Västerås IK-BIK Karlskoga.