Det händer nu på marknad

6 april 2021 13:18

Information kring vad som sker på kontoret närmsta tiden.


Säsongen 20/21 tog slut måndagen den 29 mars. Morgonen efter startade organisationens arbete mot säsongen 21/22.

Utöver den sportsliga verksamheten och allt som sker i den följer här information vad som sker på marknad i arbetet att generera de ekonomiska förutsättningarna för nästa säsong.

Generellt handlar det den här tiden på året om att styrelsen sätter en budget, som sedan förs vidare till organisationen. Utifrån den justerar marknad sin modell med prisbild, paketering och så vidare för att kunna matcha de ekonomiska kriterier som sätts i budgeten. Den budgeten är också förutsättningen för sportchefen Patrik Zetterberg i rekryteringen av nyförvärv och förlängningar till spelartruppen 21/22.

Mycket av arbetet ovan har bedrivits parallellt under avslutningen av säsongen - och är nu i skedet där det avslutas och färdigställs för att kommuniceras ut. Västerås IK avser kommunicera mer om helheten som komma skall 21/22 under andra halvan av april månad.

Privatmarknad

Seriekort

Modellen för kommande säsongs seriekort är i sin slutfas. Den ska nu kombineras med föreningens budget och sedan kommuniceras till nuvarande och nya seriekortsinnehavare. Befintliga seriekortsinnehavare kommer ha förtur genom att till ett visst datum kunna förlänga och behålla sin nuvarande plats. Därefter släpps samtliga kort till allmänheten. Samtliga datum kommuniceras under april månad.

Medlemskap

Västerås IK kommer att lyfta och jobba mer aktivt med medlemskapet. Vi kommer presentera ett nytt typ av medlemskap där du som är Gulsvart genom ditt medlemskap både gör större skillnad för klubben och samtidigt får mer tillbaka. Försäljningen av de nya medlemskapen kommer släppas i samband med föreningens övergripande kommunikation under andra halvan av april.

Insamlingar?

Vi har fått förfrågningar om att starta olika typer av insamlingar med ingång mot nästa säsong. Vi är tacksamma för det engagerade intresset - men det viktigaste som privatperson i det här skedet av säsongen kommer vara att teckna seriekort och det nya medlemskapet. Vi tar gärna emot intresseanmälningar på förhand redan nu!

Företagsmarknad

Planering

Gruppen jobbar med ständig utveckling och förbättring och i år är det ingen skillnad. Vi jobbar med nya restaurangpaket, letar nya exponeringsmöjligheter i och kring arenan samt tittar på nya nätverksmöjligheter.

Färdigställandet av produktkatalogen sker i skrivande stund och vi filar på budgetunderlaget för att ge klubben de bästa förutsättningarna framåt.

Möten

Ett löpande arbete året runt, som dock intensifieras nu från april och fram till seriestart. Befintliga samt nya partners får klubben presenterad för sig och det är med stor optimism vi tar oss an arbetet.

Vi möts idag av stor tilltro och viljan att vara en del av Västerås IK är stor. Men vi behöver alltid blir fler! Tveka inte att höra av er till Marknadsavdelning om just ert bolag är intresserade av att veta vad klubben kan erbjuda just Er.