Seger borta mot Mora i säsongens sista träningsmatch
Publicerad: 2022-08-30
Säsongens sista träningsmatch för VIK J20 spelades borta mot Mora på torsdagen. VIK svarade för en stabil insats och vann matchen med 2-6 (0-2, 1-3, 0-1).

VIK startade piggt och gick fram till 0-2 efter mål av Hugo Mivell och Casper Nässén. I den andra perioden utökade VIK till 0-3 efter mål av Karl Andersson, varefter hemmalaget reducerade till 1-3. Men VIK kom tillbaka och avslutade andra perioden starkt när man gjorde både 1-4 och 1-5. Målskyttar var Vilhelm Gullhav och Olle Fagerström. I den tredje gick tempot i matchen ner en aning, men VIK spelade ändå stabilt och svarade även för periodens enda mål när Casper Nässén fastställde slutresultatet fram till 1-6.

Därmed summerar säsongens sex träningsmatcher till 4 segrar och två förluster. Nu väntar seriepremiären i J20 Nationell Södra borta mot Södertälje den 7 september.

Målskyttar:

0-1 Hugo Mivell assisterad av Karl Andersson och Einar Näslund 0-2 Casper Nässén assisterad av Rasmus Larsson och Hugo Mivell 0-3 Karl Andersson assisterad av Casper Nässén och Rasmus Larsson 1-4 Wilhelm Gullhav assisterad av Emil Samuelsson och Alexander Aleslöv 1-5 Olle Fagerström assisterad av Rasmus Larsson och Gustaf Kangas 1-6 Casper Nässén assisterad av Karl Andersson och Sebastian Ehrencrona