Tack till alla Partners!

18 mars 2020 08:00

Årets hockeysäsong är över, den slutade på ett väldigt snabbt och oväntat sätt. Trots att alla hockeyälskande supportrar, medarbetare och partners knappast hunnit smälta situationen ännu så får vi nu blicka tillbaka med tacksamhet över säsongen 19/20.


Utan alla er gulsvarta supportrar, fans och partners hade det inte varit detsamma. Det är många som varit trogna under hela säsongen både med sitt stöd under hemma- och bortamatcher men också såklart det avgörande supporten när det gäller företag som valt att vara med och stötta klubben.

Trots att säsongen fick ett snabbt och oväntat slut blev det en vacker avslutning tillsammans i ABB Arena under den där onsdagskvällen den 11 mars 2020. Vi vann de två sista matcherna under säsongen, laget fick fira tillsammans med supportrar, partners inför hela arenan. Känslan av att vi gjorde något tillsammans blev den man bär med sig när det bara dagarna senare blev klart att säsongen nu var över. Självklart ville vi alla mer, men nu laddar vi om för nästa år!

Stort tack till alla privatpersoner och företag som visat sitt stöd med att trots uteblivna slutspelsmatcher valt att stötta klubben. VIK support har ansvarat för BILJETTSWISHEN som inbringade hela 130 000:-. Många partners har också meddelat att de vill stötta klubben genom att betala för "fullt slutspel" - stort tack för allt stöd!

Utan alla er partners hade detta inte varit möjligt, tack för att vi får göra det tillsammans med er. Ert stöd och er support gör all skillnad!

ÖVER 500 PARTNERS

Totalt har klubben fler än 500 partners, stora som små som stöttat klubben med exponering, seriekort och nätverkande.

Stort tack till vår huvudpartner LF Invest & alla våra Guldpartners (AKH, Alfaglas, Assemblin, ATB, Byggmäster, CCM, Hygienteknik, Intersport, JB Smide/SteelPro, Kvarnvreten, MARK, McDonalds, Möller Bil, Sörby Järn & Metall & VLT) för ert engagemang och stöd!

Tack till alla våra silverpartners, bronspartners, medlemmar i VIKVERKET, Club2000-partners mfl som bidragit till att vi i år kunde nå den där 5:e platsen i grundserien och fortsätta bygga klubben starkt för framtiden.

Läs mer om våra partners här >

Våra Guldpartners >

VIKVERKETs medlemmar >

Club2000 >


#SUPPORTYOURLOCAL

I en tid när vi precis fått avsluta det sportsliga slutspelet pga. att Covid 19 spritt sig över världen vill vi skicka med en uppmaning till alla med stort gulsvart hjärta!

Handla lokalt, var på så sätt med och stöd våra partners!

Vi vet att det inom flera branscher just nu skapats oro och frågetecken hur utvecklingen ska påverka deras företag. Vi vill därför uppmuntra alla att hjälpas åt att lyfta våra samarbetspartners, stora som små.

Nu stödjer vi våra partners och visar vad gulsvart kärlek handlar om. Köp en extra lunch, boka en hotellnatt, köp kläder, boka en snickare, vvs-installatör mm. Gör det lokalt i Västerås & Västmanland, gör det hos nån av våra många fina partners så hjälps vi åt!

Tillsammans är vi gulsvart!