VIK Hockey förlänger med trio

26 april 2018 15:30

VIK Hockey förlänger med tre spelare från förra säsongens trupp. Jesper Cederberg, Marcus Dahlbom och Morgan Hassel har alla tre har skrivit på för två år med gulsvart.


Sportchef Patrik Zetterberg kommenterar förlängningarna såhär:

Jesper Cederberg
- En härlig karaktär som alltid tävlar och sätter laget före jaget. Han har också haft en fantastisk utveckling från jul och framåt. Visat att han har materialet för nästa nivå. En hårt arbetande spelare som alltid stämplar in.
- Han är verkligen väl värd den här chansen, det finns flera steg till att ta hos honom.
Marcus Dahlbom
- Han har gjort en otrolig resa i år och verkligen tagit de kliv vi hoppats på och mer därtill. Känns som han själv klivit över trösklar mentalt och känner att han kan vara bäst när det gäller.
- Häftigt att han fortsätter den resan med oss. Helt övertygad om att han kan bli en nyckelspelare för oss även i allsvenskan. Haft andra alternativ men han vill också vara med oss på den här resan.
Morgan Hassel
- Han har betytt otroligt mycket för laget i år. Framför allt i det defensiva spelet, boxplay och jämna situationer där vi ska hålla undan. En ledare i omklädningsrummet som sätter en hög kravbild på gruppen inifrån, en informell ledare.
- Jag tror också hans spel passar bättre i allsvenskan än i division ett Han kommer mer till sin rätt nästa säsong. Han är jättetaggad på att vara med på vår resa.