Nyhet i appen - vinn övernattningar på Steam Hotel

25 november 2022 13:03
VIK-TV

Här är vårt häftiga partnerskap som kan göra dig till vinnare. Genom att rösta på matchens ånga i VIK-appen tävlar du om övernattningar på upplevelsemaskinen och destinationen i Västerås, Steam Hotel.

— Ett fantastiskt roligt samarbete, säger Västerås IK:s avtalsansvarige säljare Markus Hjertqvist.


Målsättningen med Västerås IK:s app är att den ska vara fylld med innehåll och funktioner som gör den till en uppskattad del av ditt liv.

Nu kan vi presentera ett häftigt tillskott i utbudet.

Tack vare vårt partnerskap med destinationen Steam kommer vi i samband med varje hemmamatch tävla ut en övernattning till en vinnare. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att rösta på ”matchens ånga” (matchens lirare).

Första vardagen efter match dras en slumpvis vinnare som sedan kan boka en natt för två personer hos vår västmanländska stolthet. Premiären sker i hemmamatchen mot Djurgården 26 november.

SÅ GÖR DU FÖR ATT TÄVLA

— Ladda ned VIK-appen

— Registrera ett konto

— Rösta på matchens ånga i hemmamatcherna. Röstningen pågår under tiden varje specifik match spelas.

— När du röstar kan du dela ut tre stjärnor. Tre stjärnor till den spelare du tycker varit bäst, två stjärnor till den du tycker varit näst bäst och en stjärna till den du anser varit tredje bäst. Vill du bara rösta på en spelare delar du endast ut tre stjärnor till den spelaren.

— En vinnare dras första vardagen efter varje hemmamatch och kontaktas via mail/sms.

Markus Hjertqvist är den säljare på VIK som har skapat partnerskapet tillsammans med Steam.

— Västerås IK och Steam är två av de största varumärkena i Västerås och Västmanland. Vi båda levererar upplevelser och underhållning – vilket gör det till ett inspirerande samarbete. Att vi dessutom kan erbjuda alla VIK-supportrar möjlighet om att vinna en övernattning på Steam i samband med varje hemmamatch är nästan för bra för att vara sant.

Philip Björck är marknadschef på Steam Hotel.

— VIK har tusentals supportrar och berör enormt många människor. Därför känns det väldigt roligt för oss på Steam att kunna vara en del av den gulsvarta gemenskapen, och skapa glädje till alla vinnare i matchens lirare-tävlingen. Precis som att det är ett självklart val att gå till arenan och kolla på VIK vill vi vara ett självklart val att besöka, oavsett om man bor över eller inte!