Stort tack för din gulsvarta gärning!

2 december 2021 18:53

På fredagskvällen mot HV71 tackar vi för en stor gärning på den gulsvarta läktaren.


Inför nedsläpp mot HV71 på fredagskvällen kommer Västerås IK att rikta ett hjärtligt tack för en stor gärning - för den gulsvarta läktaren, för Västerås IK och för VIK Support.

I åtta säsonger har han suttit i styrelsen för vår officiella supporterförening.

Efter degraderingen till Hockeyettan 2017 tog han över som ordförande – och ledde det gulsvarta supporterled som reste Sverige runt och bar klubben tillbaka till Hockeyallsvenskan.

Vi pratar förstås om Jimmie Andersson!

Totalt gjorde Jimmie fyra säsonger som ordförande i VIK Support. Under den tiden använde han sitt brinnande engagemang till att utveckla supporterföreningen, bygga relationen mellan klubben och våra supportrar, driva på ekonomiska insamlingar för gratismatcher, spelarinsamlingar och stödbiljetter.

Inför säsongen 2021/22 lämnade Jimmie över ordförandeklubban i VIK Support till Jonas Sörensen. Men hans engagemang brinner fortsatt för Västerås IK och hela den svenska supporterkulturen.

I dag fortsätter Jimmies ideella uppdrag som vice ordförande i Svenska Hockeysupporterunionen, där han fortsätter värna om och stå upp för supporterkulturen.

Strax före nedsläpp klockan 19.00 i morgon kväll applåderar vi Jimmie Andersson för en imponerande insats som ordförande i VIK Support.

Vi ses på plats!