Nästa hemmamatch: VIK-Djurgården på lördag

24 november 2022 09:22

Biljetter hittar du här.


BILJETTLÄNKAR

Biljetter hemmasupporter och allmän publik: https://vik.ebiljett.nu/Tickets/Choose/360?S=0

Biljetter bortasupporter: https://vik.ebiljett.nu/kampanj/VIKDIF26NOV

VIKTIG INFORMATION

Du som bortasupporter

Du som håller på Djurgården och vill sitta eller stå tillsammans med likasinnade ska köpa biljetter på anvisad länk ovan. Tilldelade bortasektioner är sittplatssektioner F och D samt bortastå. Bortastå har ingen sektionsbokstav utan heter just Bortastå.

Västerås IK och Djurgården har likt vid första omgången lagen emellan enats om en överenskommelse av biljettpris samt utökning av antalet tilldelade biljetter till bortalaget. Därför är sektion F och D tillsammans med bortastå avsedda för DIF - likväl som Västerås IK kommer tilldelas fler biljetter än ordinarie på Hovet. Priset för tillresta bortasupportrar kommer vara lika i ABB Arena som på Hovet.

Aktiv hemmasitt

I ABB Arena är aktiv hemmasitt sektion R samt Q. Här bokar du som är supporter till Västerås IK biljetter och här klär vi oss endast i gulsvarta eller neutrala färger. På sektion R och Q ska du med bortasympatier inte boka biljetter och här klär vi oss inte i motståndarens färger.

Förköp dina ståplatsbiljetter - även du som ungdom eller förälder till ungdom

Senast mot Djurgården sålde vi ut hemmastå och det fanns publik som väntade med att köpa biljetter i biljettluckan som fick vända och gå hem. Därför uppmanar vi nu samtliga att förköpa dina biljetter på hemmastå.

Detta gäller även dig som ungdom eller föräldrar till ungdomar. Vi kan inte garantera att det finns gratis Återväxtbiljetter kvar i biljettluckan. Förköp ungdom kostar endast 50 kronor och vi uppmuntrar att använda den möjligheten för en garanterad biljett till matchen.

Coppersmiths Rinkside Bar

Det kommer finnas ett fåtal platser kvar till försäljning efter medlemmars förköp. Rinksidebaren är avsedd för supportrar till Västerås IK och här klär vi oss i gulsvarta eller neutrala färger.

Kom i tid!

Förra matchen var det köer kvar utanför vid matchstart då många kom till arenan för sent inpå nedsläpp. Räkna med att visitation kommer att ske, vilket gör att det tar tid att komma in till arenan.

Kom därför i god tid och undvik att missa matchens inledande minuter. Det finns gott om saker att göra i arenan innan nedsläpp.