Nära miljonvallen för gratismatchen – livesänd uppladdning på torsdagskvällen

2 mars 2021 17:08

Nu gör vi en sista kraftsamling och passerar sjusiffrigt. På torsdag bjuder vi in till en digital uppladdning inför fredagens gratismatch – där du kan ställa dina egna frågor till föreningens representanter.


Parallellt med ambitionen att nå så långt som möjligt under nuvarande säsong arbetar Västerås IK tillsammans med partners och supportrar för att stärka föreningens förutsättningar till 2021/22.

Ett av delprojekten för att sätta klubben i bästa möjliga slagkraftiga position är den digitala gratismatchen.

Den ekonomiska kraftsamlingen avslutas i samband med hemmamatchen mot BIK Karlskoga på fredag. Som en uppladdning inför den – och en final för gratismatchenkampanjen – bjuder föreningen in till en gemensam digital uppladdning på torsdagskvällen 4 mars.

Från klockan 20.00 sänder vi live på föreningens facebooksida, för att genom kommentarsfältet där kunna kommunicera och interagera med alla er som följer sändningen. Du som VIK-are är varmt välkommen att ställa dina egna frågor till klubbens representanter.

Målsättningen med kvällen är att vi har en engagerande VIK-kväll med frågor och diskussioner kring föreningen – och kombinerar det med att göra en sista gemensam ansträngning och tar oss förbi miljonvallen, det vill säga totalt en miljon kronor, för gratismatchen.

I skrivande stund har vi tillsammans genererat 185 kronor från våra företagspartners och ytterligare 10,94 kronor från privatpersoner. Det multiplicerat med antalet som anmält sig som digitala åskådare (4 902) blir en totalintäkt på 958 000 kronor.

Det betyder att målet fram till avslutad sändning på torsdagskvällen ska generera ytterligare minst 42 000 kronor. Det fixar vi med gemensamma krafter!

Sändningsinnehållet ser ut enligt följande.

Från 20.00.

  • Intervju med styrelsekassören Nicklas Öhrlund om övergripande frågor för föreningen inklusive gratismatchen
  • Information om gratismatchen från privatmarknadsansvarig Kevin Johansson
  • Intervju med sportchefen Patrik Zetterberg om nuvarande och kommande säsong.

Möjlighet finns att ställa frågor till ovan direkt under sändningen via kommentarsfältet på facebook, alternativt att maila in frågor i förväg. Dessa mailar du till [email protected] så läser vi upp dom under sändningen.

För dig som inte har ett facebookkonto men vill se sändningen kommer den att finnas tillgänglig även här på vik.se.

Så kan du bidra som privatperson redan innan sändningen

Vill du bidra med en summa redan nu kan du göra det genom att swisha till 123 237 51 60 eller sätta in summan via bankgiro 5558-7786.

Är du företagare och vill bidra till gratismatchen? Kontakta någon av våra säljare - vars kontaktuppgifter du hittar här.

Länk: https://www.vik.se/gratismatchen