Mimer utökar sitt partnerskap med Västerås IK
Publicerad: 2019-06-25
Mimer satsar större på Västerås IK. Bostadsbolaget utökar sitt partnerskap och väljer även att stötta CSR-projektet "Ett Gulsvart Hjärta".

Mimer har varit partner till Västerås IK i många år.

-Främst genom att stötta barn och ungdomssidan, men också genom att erbjuda våra hyresgäster ett bättre pris på matcherna, säger Mimers kommunikationschef Maria Eberhardsson.

När Västerås IK för en dryg månad sedan lanserade CSR-projektet "Ett Gulsvart Hjärta" var responsen väldigt positiv från Mimer, som vill stötta den satsningen. Därför väljer nu bostadsbolaget att utöka sitt partnerskap med VIK.

-För oss är det viktigt att idrotten blir mer tillgänglig för barn och ungdomar, och att värderingarna som kommer via aktiviteterna är starka och sunda. Satsningen som VIK gör på Ett Gulsvart Hjärta kommer långsiktigt att åstadkomma precis det. Därför är vi med som partner, säger Maria Eberhardsson.

Jens Brandberg, ansvarig för Ett Gulsvart Hjärta i VIK:

-Mycket glädjande att en så stor lokal aktör, som själv har social hållbarhet högt på prioriteringslistan, är positiv till vår satsning på Ett Gulsvart Hjärta och väljer att utöka sitt partnerskap med VIK.

Västerås IK