Vi är klara som Silverpartners!

18 juni 2020 09:00

Ytterligare 4 företag har valt att förlänga sina avtal som Silverpartners till Västerås IK!


M&M Caravane AB - Michael Broberg

Att förknippas med Västerås IK ger oss affärsmässiga fördelar. Vi är VIK:are och det är självklart att vi gynnar den lokala idrotten

Mimer - Maria Eberhardsson

Arbetet som har påbörjats i ett Gulsvart Hjärta har gett fantastiskt resultat redan och vi har fullt förtroende att de planerade aktiviteterna kommer att bli minst lika bra. Vi fortsätter därför att vara stolta partners till en väg som är helt rätt och ett arbete som är viktigt för barn- och ungdomsidrotten. Vi hoppas att andra föreningar tar inspiration av arbetet med ett Gulsvart Hjärta.

Avans - Jonas Lundberg

Vi på Avans har alltid haft ett stort idrottsintresse. Västerås IK passar oss perfekt för att skapa nya kundrelationer genom VIK-Verket och deras koncept för partners. Vi vill fortsätta att stötta VIK för att tillsammans göra resan mot SHL.

MPA Måleriproduktion AB - Henrik Damberg

Det är kul att vi kan fortsätta vara Silverpartner, trots rådande tider med Covid-19. Vi tycker att Västerås IK har gjort en bra resa de senaste åren och är på väg åt rätt håll. Därför känns det bra för oss att fortsätta stötta klubben på den här nivån. Vi ser fram emot att följa VIK säsongen 20/21.