Erbjudanden från VLT, Alpstigen 6 & JP Ekonomiservice

7 april 2020 15:00
#Supportyourlocal

Ta del av erbjudanden från våra partners och stöd våra lokala företagare. Här kommer erbjudanden från VLT, Alpstigen 6 & JP Ekonomiservice.


VLT

Ät & handla lokalt!

Nu är det viktigare, och tuffare, än någonsin för restauranger och butiker att behålla kunder och gäster. Med VLTs annonslösning “Ät & handla lokalt” boostar ni er närvaro i sociala medier.

Era egna inlägg på Facebook/Instagram visas på vlt.se. Det gör att ni når många fler människor i en lokal miljö som kopplas starkare till er som lokal aktör. Varje dag når vlt.se 54 000 personer och 105 000 personer varje vecka. (Orvesto konsument 2019 helår)

Därför “Ät & handla lokalt”?

Mittmedias nyhetssajter har besöksrekord - passa på att nå så många som möjligt när ni behöver det som mest! Ni #taggar era inlägg i sociala medier för att visas i snurran (widget) på vlt.se. Detta ger er möjlighet att uppdatera annonsen flera ggr om dagen om ni vill. Annonsen länkar till era sociala medier, vilket ökar engagemang och följare i era egna kanaler.

Investering

Löpande abonnemang - minst 6 månader (flexibelt) 1 900 kr/kund och månad.

https://ocast.com/sv-se/brands/vlt-2217/contact


ALPSTIGEN 6

Oavsett om landskapet klätts i vitt eller om det är högsommar i Järvsö så finner du alltid en upplevande miljö utanför fönstret. I Järvsö har du alltid närhet till såväl fiske, paddling, golf som downhill.

Just nu erbjuder vi dig 15% rabatt när du bokar boendet på vår sida, använd kampanjkod ALP15 vid din bokning för att ta del av detta erbjudande.

www.alpstigen6.se


JP EKONOMISERVICE

JP Ekonomiservice är en redovisningsbyrå i Västerås med erfarenhet inom redovisning.

Vi har erfarenhet av små och medelstora företag med redovisningstjänster, bokföring och löneadministration där vårt mål är att ge er trygghet och kvalitet.

Vi hjälper företag i alla tänkbara branscher och vårt fokus är alltid, att genom lyhördhet och flexibilitet hjälpa kunden på bästa sätt.

Välkomna att kontakta oss för mer information eller en offert på det ni behöver hjälp med på telefonnummer 070-781 12 22 eller [email protected]

www.jpekonomiservice.se