Tillsammans gör vi det möjligt!

18 juni 2021 09:00

Idag blev det klart att Klövern kliver upp som ny Guldpartner till Västerås IK.


Tariq Boholm, Klövern och Jeanette Ekblom, FirstOffice

-Vi gillar målsättningen och satsningen mot SHL, för oss är det fortsatt viktigt att arbetet med Ett Gulsvart Hjärta och att satsningen på ungdomar följer med i detta. Att få vara fysiskt aktiv och lära sig ett hållbart förhållningssätt synkar mycket bra med vårt hållbarhetsarbete med fokus på välmående.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Det är viktigt att belysa att Gulsvart2024 är en satsning som berör hela klubben. Att få med en så stark partner i Västerås som Klövern i vårt arbete, är jätteviktigt och kul. Vi står inför en viktig höst där vi mer än någonsin måste värna om våra barn som måste hitta tillbaka till friskvård och ishockeyn. Så det värmer extra mycket att Klöverns representanter i Tariq och Jeanette väljer att fokusera på Ett Gulsvart Hjärta i deras partnerskap

Läs mer om Klövern och FirstOffice

Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Fastighetsbolaget med närhet och engagemang.

Klicka här för att läsa mer om Klövern.

FirstOffice är en del av Klövern, som erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta.

Klicka här för att läsa mer om FirstOffice.