KLART: Två familjedagar säsongen 2022/23

21 juni 2022 10:39

Notera i kalendern.


Under förra säsongen fick Västerås IK mycket feedback på spelschemat - med funderingen var nedsläppstiderna för den yngre generationen gulsvart fanns.

Till säsongen 2022/23 har vi fört en dialog med Hockeyallsvenskan och lyckats genomföra två tidsjusteringar i spelschemat, just för ändamålet att skapa familjedagar.

Det betyder att vi med glädje välkomnar alla familjer i Västmanland till den utmärkta nedsläppstiden 15.00 vid följande matcher.

Västerås IK-Mora IK lördag 29 oktober. Nedsläpp 15.00.

Västerås IK-Björklöven söndag 6 november. Nedsläpp 15.00.

— Det är en sak att prata om återväxt på läktaren - och en helt annan att möjliggöra för den med konkreta handlingar. Därför känns det mycket bra för hela klubben att vi nu dedikerar två matcher med bästa möjliga nedsläppstid för familjer och alla yngre VIK-are som vill se oss spela på plats i arenan. Att det dessutom blir mot Mora IK och Björklöven som likt oss är två klassiska klubbar gör att vi har utmärkta förutsättningar för två kanondagar i arenan, säger privatmarknadansvarige Kevin Johansson.

Västerås IK kommer under 2022/23 också ha en biljettyp som heter "Familjeläktaren".

— Vi hade suveräna familjepriser redan förra säsongen, men kommer att paketera dessa ännu tydligare under Familjeläktaren. Alla barnfamiljer ska ha råd att gå och se oss spela.

Västerås IK kommer presentera fler nyheter under det som kallas Projekt Återväxten fram till nedsläpp i seriepremiären.