Tillsammans gör vi det möjligt!

20 juni 2022 14:00

McDonalds blir kvar som Diamantpartner till Västerås IK


Annica Östlund, McDonalds

-Vi tycker att Västerås IK gör ett fantastiskt jobb i alla föreningens led. Det är väldigt viktigt för oss att man har en sund ekonomi och en bra ungdomsverksamhet. Arbete man gör kring Ett Gulsvart Hjärta och att ge unga chansen att börja spela ishockey är också något som vi brinner för. Sen är det även spännande med Gulsvart2024 som vi självklart vill vara en del av.

Jens Brandberg, Västerås IK

-Inför förra säsongen valde McDonalds att kliva upp som Diamantpartner och verkligen visa vägen bland våra partners. Det känns väldigt roligt att en av våra mest trogna partners tror stenhårt på vårt arbete inom hela Västerås IK. Tillsammans gör vi det möjligt!

Fakta om McDonalds:

McDonald’s startade 1954 när Ray Kroc upptäckte bröderna McDonalds restaurang i San Bernadino. Bröderna Dick och Mac serverade högkvalitativa hamburgare – och det gick snabbt. Sedan dess har McDonald’s vuxit till att bli ett av världens ledande varumärken inom mat och service, med 36 000 restauranger i över 100 länder.

I Sverige var det Paul ”Palle” Lederhausen som fick uppdraget att öppna upp den första restaurangen på Kungsgatan 4 i Stockholm, 1973. Idag är McDonald’s Sveriges största restaurangkedja med ca 200 restauranger från Luleå i norr till Ystad i Söder och vi serverar omkring 400 000 gäster varje dag. Läs mer om oss här!