Succé för Västerås IK & Co

7 april 2021 14:00

Under fem veckor med start i februari så genomförde vår Guldpartner McDonalds en kampanj där alla supportar runt om i landet kunde beställa en lokal sportmeny.


Varje klubb fick också en inkomst på 5 kr för varje såld meny. I vårt fall handlade det om menyn, Västerås IK & Co. Nu kan vi stolt presentera slutsumman på hela 31.080 kr som går direkt till föreningen.

-Vi behöver alla hjälpa till att stötta den lokala idrotten i dessa utmanande tider så det känns extra kul att vi kan bidra med detta utöver vårt tidigare engagemang i VIK. Vi valde också att lägga till ett extra belopp till slutsumman för att visa vårt gulsvarta hjärta, berättar Annika Östlund, från McDonalds i Västerås.

Stenby med på topplistan

En annan glädjande detalj var att restaurangen på Stenby klev in på topp tio-listan över de restauranger i Sverige som sålt flest antal lokala klubbmenyer.

-Riktigt roligt. Men det visar också på att man gärna svänger förbi McDonalds efter matchen och njuter av både en seger och ett Västerås IK & Co, avslutar Annika.