Nya satsningar på VIK.se

2 april 2019 20:00

Västerås IK satsar inför säsongen 19/20 på att höja nivån på vårt redaktionella innehåll. VIK-TV och längre intervjuer kommer med start redan nu att börja publiceras på vik.se


För Västerås IK är öppenhet viktigt. Intresset för klubben är stort och vi noterar med glädje att det växer mer och mer. Självklart vill vi göra allt för att våra supportrar och partners ska få ta del av verksamheten så mycket som möjligt. Vi har i dag en mycket bra relation med lokal media, något vi fortsatt kommer att värna om. Samtidigt vill vi bygga våra egna kanaler ännu starkare, med de resurser vi har. Kommande säsong kommer VIK att satsa mer på att göra egen tv. Målsättningen är givetvis att man ska kunna följa vårt herrlag på nära håll, men vi kommer också att berätta om allt annat som sker i vår stora förening. Exempelvis vill vi berätta mer om vår fantastiska ungdomsverksamhet, som är en av Sveriges största.

GULSVART VÄLKOMNAR

Den här tiden på året sker det mycket kring vårt herrlag, där sportchef Patrik Zetterberg tillsammans med tränarna är i full gång med lagbygget. Med start i dag har vi därför lanserat programmet ”Gulsvart välkomnar” där ”Zäta” på vik.se kommer att berätta när ett nyförvärv har landat i klubben, och förklara varför han och tränarna har valt att satsa på just den spelaren.

GURKOLLE VÄLKOMNAR

Steg 2 i hur vi ska rapportera om vår silly season är satsningen ”GurkOlle välkomnar!”. Vår skribent Olof Loklint kommer att göra en längre skriven intervju med samtliga nyförvärv. Räkna med att få de väntade frågorna och svaren, men kanske också några mer oväntade. Olle är taggad, och hälsar att intervjuer med våra två första nyförvärv Daniel Öhrn och August Nilsson är på gång.