Tillsammans gör vi det möjligt!

13 september 2021 09:00

Idag blev det klart med ytterligare tre Silverpartners inför kommande säsong.


Tommy Brantestig, Brantestig Svetsmaskinservice AB - NY SILVERPARTNER

-Vi har varit partner till Västerås IK sedan 2009 och brinner för den lokala ishockeyn. Med den satsning som klubben nu gör för att nå SHL så kände vi att det var dags att ta nästa steg och bli ny Silverpartner till klubben. Precis som föreningen behövde vårt i Hockeyettan så behöver vi alla hjälpas åt för att lyfta VIK ytterligare en nivå.

Joakim Lorenz, Newsafe - NY SILVERPARTNER

-Newsafe är grundat och har sitt säte i Västerås och vi vill vara med och bidra till att den lokala idrotten växer sig starkare. Därför känns det väldigt roligt att vi har möjligheten att kliva upp som silverpartner och vara med och bidra samt stötta VIK på den spännande resan som dem har påbörjat.

Jonas Wallstedt, Expandia

-Att som företag exponeras i positiva sammanhang och miljöer är väldigt viktigt. Värdegrunder som ordning, trovärdighet, gemenskap, allas lika värde, samhällsnytta samt en seriös inställning till föreningens syfte och ansvar, tilltalar Expandia som samarbetspartner. Att hitintills skapat en god plattform för den nu stundande satsningen är oerhört imponerande, där målsättningen både är spännande och realistisk. Det är lika självklart som naturligt att Expandia vill vara en del i denna resa. Stort lycka till!