Tillsammans gör vi det möjligt!

14 september 2021 08:00

Idag blev det klart att VLT blir kvar som Guldpartner även kommande säsong.


Rickard Mäkitalo, VLT

-Vi tycker den nya satsningen med Gulsvart2024 känns väldigt spännande. Vi vill vara med när en lokal elitförening satsar uppåt. Dessutom är det också viktigt med en väl fungerande ungdomsverksamhet som Västerås IK har.

Eriq Christiansson, Västerås IK

-Det känns riktigt roligt att VLT vill vara med på den resa som klubben startat i samband med Gulsvart2024. Det är en viktig partner för oss i arbetet att göra staden Gulsvart. Tack vare den härliga responsen från både partners och privatpersoner kan vi nu ta sikte mot SHL på allvar och uppleva hockey tillsammans i ABB Arena igen.

Mer om VLT

Vestmanlands Läns Tidning, VLT, är en dagstidning som getts ut sedan år 1831. Vi bevakar hela Västmanland (i första hand Västerås, Surahammar och Hallstahammar) och finns som papperstidning, e-tidning, sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier. VLT ingår i Bonnier News Local AB som är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local AB ingår i Bonnier News AB.

Klicka här för att läsa mer om oss.