TILLSAMMANS ÄR VI GULSVART

28 september 2020 16:00

Västerås IK står inför en stor utmaning. På grund av coronapandemins effekter på samhället så är klubbens framtid och ekonomi hotad.


Hockeysäsongen kommer att inledas utan publik och vi går en oviss framtid tillmötes inför tomma läktare. Våra publikintäkter och partnersamarbeten är helt avgörande för vår överlevnad.

I dag lanserar vi därför kampanjen ”Tillsammans är vi gulsvart” med det primära syftet att få stöd från våra seriekortsinnehavare genom att göra valet att ”Stå kvar” - att inte kräva tillbaka pengar för ditt seriekort även om det kommer att spelas matcher utan publik under säsongen 20/21. Som kund har du rätt att få tillbaka pengar för de matcher som du inte kommer kunna nyttja ditt seriekort till följd av myndigheternas restriktioner om publika evenemang, men med den här kampanjen uppmanar vi alla gulsvarta att stå kvar.

Kampanjen riktar sig också till våra samarbetspartners. Även om den kommande säsongen blir väldigt speciell så hoppas vi att alla våra samarbetspartners väljer att stå kvar vid vår sida. Vi kommer att kontakta ditt företag inom den närmaste tiden!

För dig som är redan är gulsvart!

STÅ KVARKlicka här för att logga in på dina sidor och bekräfta att du väljer att stå kvar med ditt seriekort även om matcherna spelas utan publik.

FÖRLÄNG DITT SERIEKORTKlicka här för att stötta laget från din egen hemmaplan och förläng ditt seriekort.

SE MATCHEN PÅ PLATS I ABB ARENA - Vi kommer också att lotta ut 50 biljetter till varje hemmamatch. För att vara med i denna utlottning så behöver du välja att stå kvar med ditt seriekort! Detta gäller både privatpersoner och företag.

För dig som vill bli gulsvart

KÖP SERIEKORTKlicka här för att stötta laget från din egen hemmaplan och var med i utlottningen av 50 biljetter till våra hemmamatcher!

FIKTIVA BILJETTERKlicka här för att köpa din stödbiljett och stödfika

RETROMATCHTRÖJAKlicka här för att lägga ett bud på årets försäsongströjor.

BLI MEDLEMKlicka här för att bli medlem i Västerås IK.

Vi kommer även att lotta ut fina priser framöver till de som väljer att stå kvar med sitt seriekort.

Vi saknar er på läktaren – Tillsammans är vi gulsvart