Fyra nya Silverpartners klara!

9 december 2021 08:00

Idag blev det klart med fyra nya företag som kliver upp som Silverpartners till Västerås IK


André Haglund, Bilia - NY SILVERPARTNER

-Bilia har genom åren haft ett fint partnerskap med VIK, vi är väldigt glada att som Silverpartner utöka samarbetet till säsongen 21/22. Tillsammans med Västeråsarna vill vi supporta VIK som förening mot framgång i både A-lag och ungdomsverksamhet. Med förhoppning om en avklingande pandemi och vaccinpass ser vi fram emot välbesökta matcher och så klart många mål för VIK.

Nicklas Ahlstrand, Adda Center - NY SILVERPARTNER

-Vi gillar både hockey och det nätverkande som vi får genom vårt partnerskap med Västerås IK. Så för oss på Adda Center var det ett naturligt steg att bli Silverpartner till klubben och haka på satsningen mot SHL. Nu ser vi fram emot en riktigt rolig vinter och vår tillsammans med Gulsvart.

Magnus Nöbbelin, Isolering Akustik - NY SILVERPARTNER

-Vi på Isolering Akustik vill självklart vara med på klubbens satsning Gulsvart 2024 med sikte mot SHL. Vi är mycket stolta över att ta klivet upp och bli Silverpartner till Västerås IK under denna säsong. Tillsammans är vi gulsvart!

Morgan Lindgren, Industrisanering i Södermanland - NY SILVERPARTNER

-Vi vill vara med på den här nya satsningen mot SHL tillsammans med VIK och valde därför att kliva upp ytterligare en nivå och bli Silverpartner. Framåt Västerås!