Seriekortserbjudande | Teckna i dag - få 10 procents rabatt

3 juni 2022 14:56

Drömdeal för dig som vill bli stolt seriekortsinnehavare.


Seriekortsinnehavarna är ryggraden i Västerås IK. De som alltid vill vara på plats i arenan och se oss vinna - och nå våra mål.

De som inte funderar över vilket motstånd det är. Eller vilken veckodag vi spelar på. Utan som funderar på vem i vårt lag som ska bli hjälte. Hur många mål vi kommer göra. Hur bra stämningen kommer vara från södra kortsidan, vår hemmastå.

Som vet att de bästa kvällarna från september till april är när det är hemmamatch. När vi möts i vår gulsvarta gemenskap i ABB Arena Nord. Som startar dagen med att se fram emot nedsläpp redan från ögonblicket ögonen öppnas på morgonen, från frukosten och genom hela dagen.

Det är en seriekortsinnehavare. Det är till dig vi har ett suveränt erbjudande i dag - och fram till sista juni.

TECKNA SERIEKORT I DAG - FÅ 10 PROCENTS RABATT

Fram till sista juni har vi tio procents rabatt mot ordinarie priser. De priserna börjar gälla från 1 juli. Så fundera inte - gör klart ditt/dina kort redan i dag.

Du köper korten här: https://vik.ebiljett.nu

Vad kostar ett seriekort?

— Prisbilden i ABB Arena varierar utifrån vilken sektion du väljer. Samtliga priser ser du på biljettsidan, via länken här ovan.

Vilket är ert billigaste seriekort?

— Vi har superpriser som börjar så lågt som 1 999 kronor på sektion G och F samt ståplats. Då betalar du bara 80 kronor i snitt per match. Fantastiskt, eller hur?

Är det billigare för ungdomar, studenter och pensionärer?

— Vi har ännu billigare erbjudanden för de grupperna på ståplats. På sittplats gäller 1 999 kronor som det billigaste kortet.

KOMBINERA MED MEDLEMSKAP

Länk för att teckna medlemskap - klicka här!

Förra säsongens stora succé fortsätter - och utvecklas ytterligare. Västerås IK erbjuder tre nivåer av medlemskap, där de två högre nivåerna innehåller en rad exklusiva förmåner. Genom att teckna medlemskap stärker du klubbens sportsliga slagkraft samtidigt som du får mer av allt som är gulsvart!

Vad ingår i medlemskapet och vad särskiljer exempelvis den dyraste nivån?

— Du ser alla medlemsförmåner och läser mer genom att klicka här: https://www.vik.se/medlem

Jag har hört att en kan få sitt namn på stolen, för den som har seriekort på sittplats. Vad behöver jag för att få det?

— Det stämmer. Det köper du till genom medlemskapet. Det ingår på nivå Gulvart och Gulsvart2024. Det ingår alltså inte på Basnivån eller genom att endast ha ett seriekort utan medlemskap.

FÖRLÄNGNING AV BEFINTLIGT SERIEKORT

Jag hade seriekort förra säsongen och vill förlänga det. Hur gör jag?

— Härligt att höra! Du läser en mycket utförlig guide om förlängning av befintliga seriekort här: https://www.vik.se/artikel/5hcqal2kl-4a8i1/guide-forlang-ditt-seriekort-och-medlemskap-for-22-23

PERSONLIG SERVICE

Internet och datorer är krångligt. Hur får jag hjälp att teckna seriekort och köpa medlemskap utan att behöva använda en dator?

— Maila [email protected] och boka en personlig tid på kontoret. Besökstid på kontoret är 9-16 måndag-fredag.

Avslutningsvis, en stor applåd och ett stort tack till dig som vill vara en aktiv del i att uppleva Västerås IK skörda framgångar och fira våra segrar på plats i arenan. Tillsammans är vi Gulsvart!