VERRY Logen: Nytt namn och utseende

18 oktober 2021 14:01

Nu är det klart att en av ABB Arenas loger byter namn till VERRY Logen.


Det är företaget Verry Enterprises AB som köpt namnet och utformat logens nya utseende.

-Vi ville skapa en trevlig och skön miljö att se VIK:s matcher i och samtidigt sätta vår prägel på rummet. Vi är väldigt stolta över både logen och att samtidigt bli Silverpartner till klubben. Vi älskar hockey och vill vara med på den resa som Västerås IK har startat, berättar Jerry Östman & Viktor Aréen från Verry Enterprises AB.

Arbetet med att göra om logen är ytterligare ett steg i att utveckla arenan för både företag och privatpersoner.

-Vi har den situation som vi har med Rocklundområdet och ABB Arena men det får inte hindra oss att själva ta tag i saken och utveckla vår arena så mycket som möjligt. Tack vare Jerry och Verry Enterprises AB har vi nu fått ytterligare en pusselbit på plats, berättar Eriq Christiansson, försäljningschef hos Västerås IK.

Läs mer om Verry Enterprises AB

Vi på Verry erbjuder breda kunskaper och ett bra arbete inom hantverk och byggnadstjänster. Vi engagerar oss i allt ifrån små uppdrag till omfattande byggprojekt. Med Senaste investering i bolaget så kommer vi satsa mycket på att tillverka och leverera trästommar till villor/garage osv. Detta till rätt pris och även inkluderat stomresning om så önskas.

Varmt välkommen till oss – Jerry Östman & Viktor Aréen

Klicka här för att läsa mer!