VIK-dagen lördag 12 augusti
Publicerad: 2023-05-24
Varmt välkommen på en heldag med Västerås IK.

Västerås IK fortsätter värna om nästa generations VIK-are. Våra västmanländska barnfamiljer. Återväxten av supportrar till vår klubb.

Vi har likaså en urstark ambition att ta hand om all vår publik, unga som gamla, så att Västerås IK och klubbens olika evenemang är en plats för alla.

Därför vidareutvecklar vi förra säsongens succé med den officiella ispremiären - och upplägget med ett aktivitetstorg utanför arenan, innan programmet på isen startar.

I stället för att kalla det "den officiella ispremiären" bjuder vi nu in samtliga gulsvarta till VIK-dagen. Datumet är lördag 12 augusti och evenemanget pågår från 13-16.

Räkna med ett aktivitetstorg fyllt av roliga stationer för barn (och vuxna!), träff med spelare från föreningens representationslag, möjlighet till mat och dryck - samt ett underhållande program på isen. Givetvis är maskoten Ernie på plats!

VIK-dagen är gratis för alla. Såväl aktiviteterna innan samt entré till isprogrammet. Boka in datumet i kalendern och tipsa dina VIK-vänner så ses vi lördag 12 augusti.

Varmt välkommen!

Exakt program med aktiviteter och upplägg kommuniceras närmre inpå evenemanget.

Västerås IK